Kırşehir Elektrikçiler Odası Başkanı Kenan Kerimoğlu Koronavirüse Yenik Düştü

GÜNDEM 10.12.2021 - 22:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Elektrikçiler Odası Başkanı Kenan Kerimoğlu Koronavirüse Yenik Düştü

Kırşehir Elektrikçiler Odası Başkanı Kenan Kerimoğlu koronavirüse yenik düştü.

Kırşehir'in sevilen esnaflarından ve Kırşehir Elektrikçiler Odası Başkanı olan Kenan Kerimoğlu yaklaşık 25 gün önce koronavirüs şikayetiyle hastaneye başvurdu.Testi pozitif çıkan ve durumu gittikçe ağırlaşan Kerimoğlu bir süre tedavi gördüğü Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Kayseri'ye sevk edildi.Kayseri Şehir Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine alınan Kerimoğlu buradaki yaşam mücadelesini kaybetti.Kerimoğlu'nun tedavi gördüğü sırada annesini de kaybettiği öğrenildi. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.
Kırşehir Elektrikçiler Odası Başkanı Kenan Kerimoğlu koronavirüse yenik düştü.

Kırşehir'in sevilen esnaflarından ve Kırşehir Elektrikçiler Odası Başkanı olan Kenan Kerimoğlu yaklaşık 25 gün önce koronavirüs şikayetiyle hastaneye başvurdu.Testi pozitif çıkan ve durumu gittikçe ağırlaşan Kerimoğlu bir süre tedavi gördüğü Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Kayseri'ye sevk edildi.Kayseri Şehir Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine alınan Kerimoğlu buradaki yaşam mücadelesini kaybetti.Kerimoğlu'nun tedavi gördüğü sırada annesini de kaybettiği öğrenildi.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.