Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Önemli Ayrılıklar

SAĞLIK 20.02.2022 - 23:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Önemli Ayrılıklar

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli kadın doğum uzmanı ve tek nefroloji uzmanı Kırşehir'den ayrıldı.

Kırşehir'de birçok önemli uzmanlık alanında doktor bulunamaması nedeniyle vatandaşlar da tedavi olabilmek için Ankara,Kayseri, Yozgat ve Kırıkkale gibi çevre illere gitmek zorunda kalıyorlar. TEK NEFROLOJİ UZMANIYDI Kırşehir'de uzun süredir tek Nefroloji uzmanı olarak görev yapan Uzman Doktor Aydın Güçlü görev yaptığı Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden ayrıldı.Böylece Kırşehir'de Nefroloji uzmanı da kalmamış oldu.Nefroloji uzmanları böbrek rahatsızlıklarında ileri tetkikler uygulyan ve diyaliz biriminde de önemli rol oynayan uzman doktor olarak biliniyor.Herhangi bir vatandaşın böbrek rahatsızlığı yaşaması durumunda bunun teşhisi ve tedavisi için çevre illere gitmek zorunda kalacak.     KADIN DOĞUM UZMANLARI AZALDI Kırşehir'de en çok doktor eksikliği hissedilen birimlerden birisi de Kadın Doğum Polikliniği.Özellikle rotasyon noktasında yeteri kadar doktor bulunması çok önemli iken kadın doğum uzmanları da Kırşehir'den tek tek ayrıldı.Son ayrılık haberi ise uzun süredir görev yapan Uzman Doktor Okan Arıöz'den geldi.Arıöz de Aydın Güçlü gibi tayinini isteyerek Kırşehir'den ayrıldı.Böylece Kadın Doğum Polikliniğinde görevli doktor sayısı da 3'e düştü.    
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli kadın doğum uzmanı ve tek nefroloji uzmanı Kırşehir'den ayrıldı.

Kırşehir'de birçok önemli uzmanlık alanında doktor bulunamaması nedeniyle vatandaşlar da tedavi olabilmek için Ankara,Kayseri, Yozgat ve Kırıkkale gibi çevre illere gitmek zorunda kalıyorlar.


TEK NEFROLOJİ UZMANIYDI

Kırşehir'de uzun süredir tek Nefroloji uzmanı olarak görev yapan Uzman Doktor Aydın Güçlü görev yaptığı Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden ayrıldı.Böylece Kırşehir'de Nefroloji uzmanı da kalmamış oldu.Nefroloji uzmanları böbrek rahatsızlıklarında ileri tetkikler uygulyan ve diyaliz biriminde de önemli rol oynayan uzman doktor olarak biliniyor.Herhangi bir vatandaşın böbrek rahatsızlığı yaşaması durumunda bunun teşhisi ve tedavisi için çevre illere gitmek zorunda kalacak.

 

 

KADIN DOĞUM UZMANLARI AZALDI

Kırşehir'de en çok doktor eksikliği hissedilen birimlerden birisi de Kadın Doğum Polikliniği.Özellikle rotasyon noktasında yeteri kadar doktor bulunması çok önemli iken kadın doğum uzmanları da Kırşehir'den tek tek ayrıldı.Son ayrılık haberi ise uzun süredir görev yapan Uzman Doktor Okan Arıöz'den geldi.Arıöz de Aydın Güçlü gibi tayinini isteyerek Kırşehir'den ayrıldı.Böylece Kadın Doğum Polikliniğinde görevli doktor sayısı da 3'e düştü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.