Kırşehir Eğitim'de Marka Bir Şehirdir

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2016 - 12:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Eğitim'de Marka Bir Şehirdir

Kırşehir Milli Eğitim Müdürü iken Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Osman Elmalı, görevi  Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bakan müşaviri olarak atanan Bilal Yılmaz Çandıroğlu'ndan teslim aldı. Devir teslim töreninde konuşan Milli Eğitim Kırşehir eski İl Müdürü Elmalı , ''Kırşehir'den aldığım tecrübeler ile beraber ilimizi en üst seviyelere çıkarmaya gayret edeceğiz.Kırşehir eğitimde marka bir şehirdir. Yıllardır öyledir. TEOG'da Türkiye birinciliğini yaşadık. Üniversite başarısında sadece 1 okulumuzdan 33 tıp fakültesi çıktı. Orada aldığımız tecrübeleri kendi memleketimizde de uygulayarak ilimizin eğitim seviyesini en üst seviyelere çıkarmak için elimizden gelen bütün gayretleri göstereceğiz. Bu tek bir kişini iş değildir. Basınla, halkla, veliyle ve STK'larla beraber yapılacak iştir. İnsan her zaman yanlış yapabilir. Netice itibariyle bende bir insanım. Hata yapmamak için her türlü gayreti göstereceğim ama olur da bir yanlışımızın olduğunda yardımcı hizmetlinin bile tenkitine ihtiyacımız var. Memleket bizim. Malumunuz üzere 15 Temmuz'da memleketimiz elimizden kayıp gidiyordu ama Allah'ın takdiri bu milletin güzelliği sayesinde Allah bize tekrar memleketimizi takdir etti. Vatanımızın kıymetini bilip gecemizi gündüzümüze katarak çalışmamız lazım." açıklamalarında bulundu. Bilal Yılmaz Çandıroğlu görev tesliminin ardından, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri ve müdürlük personeli ile vedalaşarak, hatıra fotoğrafı çekindi.
Kırşehir Milli Eğitim Müdürü iken Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Osman Elmalı, görevi  Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bakan müşaviri olarak atanan Bilal Yılmaz Çandıroğlu'ndan teslim aldı. Devir teslim töreninde konuşan Milli Eğitim Kırşehir eski İl Müdürü Elmalı , ''Kırşehir'den aldığım tecrübeler ile beraber ilimizi en üst seviyelere çıkarmaya gayret edeceğiz.Kırşehir eğitimde marka bir şehirdir. Yıllardır öyledir. TEOG'da Türkiye birinciliğini yaşadık. Üniversite başarısında sadece 1 okulumuzdan 33 tıp fakültesi çıktı. Orada aldığımız tecrübeleri kendi memleketimizde de uygulayarak ilimizin eğitim seviyesini en üst seviyelere çıkarmak için elimizden gelen bütün gayretleri göstereceğiz. Bu tek bir kişini iş değildir. Basınla, halkla, veliyle ve STK'larla beraber yapılacak iştir. İnsan her zaman yanlış yapabilir. Netice itibariyle bende bir insanım. Hata yapmamak için her türlü gayreti göstereceğim ama olur da bir yanlışımızın olduğunda yardımcı hizmetlinin bile tenkitine ihtiyacımız var. Memleket bizim. Malumunuz üzere 15 Temmuz'da memleketimiz elimizden kayıp gidiyordu ama Allah'ın takdiri bu milletin güzelliği sayesinde Allah bize tekrar memleketimizi takdir etti. Vatanımızın kıymetini bilip gecemizi gündüzümüze katarak çalışmamız lazım." açıklamalarında bulundu.

Bilal Yılmaz Çandıroğlu görev tesliminin ardından, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri ve müdürlük personeli ile vedalaşarak, hatıra fotoğrafı çekindi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.