Kırşehir'e Yılın İlk Karı Yağdı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2017 - 09:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Yılın İlk Karı Yağdı

Meteorolojinin ''Karla karışık yağmur'' uyarısının ardından gece Kırşehir merkezde karla karışık yağmur yağarken, ilçeler beyaza büründü. Kırşehir’de soğuk hava kendini hissettirdi. Yüksek yerlerde bulunan ilçeler beyaza büründü. Kırşehir’in yüksek ilçelerinde kar etkisini gösterdi. Kaman, Çiçekdağı, Akçakent, Akpınar ve Boztepe ilçesi beyaz örtü ile süslendi.Kırşehir ve bağlı ilçelerde yağmurun ardından karla karışık dolu yağmaya başladı. Gece saatlerinde başlayan ve kısa sürede etkisini artıran kar Kaman, Akpınar, Akçakent, Boztepe, Mucur, Çiçekdağı ilçelerinde bir çok noktasını beyaza bürüdü.Kırşehir Meteoroloji Genel Müdürü Ahmet Seyit Yıldız, Pastırma sıcaklıkları bitiğini soğuk havanın artık yüzünü göstermeye başladığını ifade etti. KAMAN ÇİÇEKDAĞI AKPINAR AKÇAKENT
Meteorolojinin ''Karla karışık yağmur'' uyarısının ardından gece Kırşehir merkezde karla karışık yağmur yağarken, ilçeler beyaza büründü.

Kırşehir’de soğuk hava kendini hissettirdi. Yüksek yerlerde bulunan ilçeler beyaza büründü. Kırşehir’in yüksek ilçelerinde kar etkisini gösterdi. Kaman, Çiçekdağı, Akçakent, Akpınar ve Boztepe ilçesi beyaz örtü ile süslendi.Kırşehir ve bağlı ilçelerde yağmurun ardından karla karışık dolu yağmaya başladı. Gece saatlerinde başlayan ve kısa sürede etkisini artıran kar Kaman, Akpınar, Akçakent, Boztepe, Mucur, Çiçekdağı ilçelerinde bir çok noktasını beyaza bürüdü.Kırşehir Meteoroloji Genel Müdürü Ahmet Seyit Yıldız, Pastırma sıcaklıkları bitiğini soğuk havanın artık yüzünü göstermeye başladığını ifade etti. KAMAN ÇİÇEKDAĞI AKPINAR AKÇAKENT
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.