Kırşehir'e Yeniden Kazandırılan Üretim Tesisi, Fahiş İhale Dönemine Son Verdi

GÜNDEM 23.06.2020 - 21:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Yeniden Kazandırılan Üretim Tesisi, Fahiş İhale Dönemine Son Verdi

Kırşehir Belediyesi eski Başkanlarından Metin Çobanoğlu döneminde kazandırılan Asfalt Plent tesisi Selahattin Ekicioğlu döneminde yeniden faaliyete geçirilerek,fahiş ihale bedelleri ile asfalt attırma dönemine son verildi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından görevi AKP'li Yaşar Bahçeci'den devralan Selahattin Ekicioğlu'nun yaptığı ilk icraatlerden birisi de Asfalt Plent tesisini yeniden faaliyete geçirmek oldu.MHP'li Metin Çobanoğlu döneminde Kırşehir'e kazandırılan Asfalt Üretim tesisi , Halim Çakır döneminde de faaliyetini sürdürdü ancak bu dönemin ardından kaderine terk edildi.Bu kez yol yapımında kullanılmak üzere asfalt ihale dönemi başladı.İhale ile alınan asfalt belediye için ağır bir maliyet yükü oluştururken , kaynak sıkıntısının yaşandığı dönemlerde ise asfalt serimlerinde gecikmeler de yaşandı.     ASFALT ÜRETİM TESİSİ DEVREYE GİRDİ İHALE DÖNEMİ BİTTİ   CHP'li Selahattin Ekicioğlu Karayolları Müdürlüğü ile masaya oturarak özellikle Üniversite güzergahı üzerinde bulunan Çevre Yolunun ilk kısmını bitirmek için masaya oturdu.Öncelikle Kırşehir Belediyesine ait Asfalt Plent tesisleri tekrar faaliyete geçirildi.Üretimle birlikte Kırşehir Belediyesi hem asfalt temini problemini çözdü hem de fahiş ihale bedelinin getirdiği ağır mali yükten kurtuldu.     Melikgaz Caddesinde başlatılan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına geçildi.Ekicioğlu'nun , ''modern ve işlek bir görüntü kazanacak'' dediği Melikgazi Caddesinde geçtiğimiz günlerde asfalt serimine başlandı.Caddeye serilen asfalt yine Kırşehir Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Asfalt plent tesisinde üretiliyor.Böylece Kırşehir Belediyesi hem ihaleler nedeniyle oluşan ağır maliyet yükünden kurtulurken hem de kaynak yetersizliği durumlarında asfalt firmasının keyfi hareket etmesinden kurtuldu.    
Kırşehir Belediyesi eski Başkanlarından Metin Çobanoğlu döneminde kazandırılan Asfalt Plent tesisi Selahattin Ekicioğlu döneminde yeniden faaliyete geçirilerek,fahiş ihale bedelleri ile asfalt attırma dönemine son verildi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından görevi AKP'li Yaşar Bahçeci'den devralan Selahattin Ekicioğlu'nun yaptığı ilk icraatlerden birisi de Asfalt Plent tesisini yeniden faaliyete geçirmek oldu.MHP'li Metin Çobanoğlu döneminde Kırşehir'e kazandırılan Asfalt Üretim tesisi , Halim Çakır döneminde de faaliyetini sürdürdü ancak bu dönemin ardından kaderine terk edildi.Bu kez yol yapımında kullanılmak üzere asfalt ihale dönemi başladı.İhale ile alınan asfalt belediye için ağır bir maliyet yükü oluştururken , kaynak sıkıntısının yaşandığı dönemlerde ise asfalt serimlerinde gecikmeler de yaşandı.

 

 

ASFALT ÜRETİM TESİSİ DEVREYE GİRDİ İHALE DÖNEMİ BİTTİ

 

CHP'li Selahattin Ekicioğlu Karayolları Müdürlüğü ile masaya oturarak özellikle Üniversite güzergahı üzerinde bulunan Çevre Yolunun ilk kısmını bitirmek için masaya oturdu.Öncelikle Kırşehir Belediyesine ait Asfalt Plent tesisleri tekrar faaliyete geçirildi.Üretimle birlikte Kırşehir Belediyesi hem asfalt temini problemini çözdü hem de fahiş ihale bedelinin getirdiği ağır mali yükten kurtuldu.

 

 

Melikgaz Caddesinde başlatılan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına geçildi.Ekicioğlu'nun , ''modern ve işlek bir görüntü kazanacak'' dediği Melikgazi Caddesinde geçtiğimiz günlerde asfalt serimine başlandı.Caddeye serilen asfalt yine Kırşehir Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Asfalt plent tesisinde üretiliyor.Böylece Kırşehir Belediyesi hem ihaleler nedeniyle oluşan ağır maliyet yükünden kurtulurken hem de kaynak yetersizliği durumlarında asfalt firmasının keyfi hareket etmesinden kurtuldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.