Kırşehir'e Yeni Kapalı Duraklar

GÜNDEM 21.06.2022 - 13:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Yeni Kapalı Duraklar

Kırşehir Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarına kapalı otobüs durakları yerleştirildiğini bildirdi.

Kapalı Durakların kentin muhtelif yerlerine yerleştirildiğini ve Kırşehir Halkı'nın her şeyin en iyisine ve en modern imkanlara layık olduğunu belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu konu ile ilgili şunları ifade etti :  Bilindiği üzere göreve geldiğimizde ihalesi yapılan ancak ödeneği ayrılmamış olan kent içi akıllı ulaşım sistemini devir alarak son noktaya geldik. Şehrimizde sizlerin de gördüğü gibi trafik ışıkları kontrol ve denetleme levhaları kameralar ve yaya geçitleri sisteme uygun bir şekilde hazırladık.     Biz, Kırşehir Belediyesi olarak toplu ulaşım sistemini önemsiyor ve halkımızın da bu hizmetten en iyi şekilde faydalanabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.     Son olarak, 20 Haziran 2021 Pazartesi günü şehrimizin muhtelif yerlerine Kapalı Duraklarımızı yerleştirdik. Amacımız, Kırşehirli hemşehrilerimizin kışın soğuklarda ve rüzgârda, yazın ise güneşten olumsuz etkilenmemeleri ve Belediye halk Otobüslerinden en iyi şekilde yararlanmaları.      2019 yılında göreve geldiğimizde, 12 Kapalı Durak yerleştirerek halkımızın hizmetine sunmuştuk. Şimdi ise bu Duraklarımıza 10 adet yeni Kapalı Durak daha eklemiş olduk. Her şey Kırşehir ve Kırşehirli hemşehrilerimizin ulaşım olanaklarından en iyi ve en sağlıklı bir şekilde yararlanması içindir.  
Kırşehir Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarına kapalı otobüs durakları yerleştirildiğini bildirdi.

Kapalı Durakların kentin muhtelif yerlerine yerleştirildiğini ve Kırşehir Halkı'nın her şeyin en iyisine ve en modern imkanlara layık olduğunu belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu konu ile ilgili şunları ifade etti :

 Bilindiği üzere göreve geldiğimizde ihalesi yapılan ancak ödeneği ayrılmamış olan kent içi akıllı ulaşım sistemini devir alarak son noktaya geldik. Şehrimizde sizlerin de gördüğü gibi trafik ışıkları kontrol ve denetleme levhaları kameralar ve yaya geçitleri sisteme uygun bir şekilde hazırladık.

 

 

Biz, Kırşehir Belediyesi olarak toplu ulaşım sistemini önemsiyor ve halkımızın da bu hizmetten en iyi şekilde faydalanabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

 

Son olarak, 20 Haziran 2021 Pazartesi günü şehrimizin muhtelif yerlerine Kapalı Duraklarımızı yerleştirdik. Amacımız, Kırşehirli hemşehrilerimizin kışın soğuklarda ve rüzgârda, yazın ise güneşten olumsuz etkilenmemeleri ve Belediye halk Otobüslerinden en iyi şekilde yararlanmaları.

 

 

 2019 yılında göreve geldiğimizde, 12 Kapalı Durak yerleştirerek halkımızın hizmetine sunmuştuk. Şimdi ise bu Duraklarımıza 10 adet yeni Kapalı Durak daha eklemiş olduk. Her şey Kırşehir ve Kırşehirli hemşehrilerimizin ulaşım olanaklarından en iyi ve en sağlıklı bir şekilde yararlanması içindir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.