Kırşehir'e Yapılacak Konut Sayısına Düzenleme

GÜNDEM 14.09.2022 - 14:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Yapılacak Konut Sayısına Düzenleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan sosyal konut projesi kapsamında Kırşehir'e 939 konut yapılacağı duyurulmuş ancak Kırşehir merkez'de konut inşa edilmeyeceği bildirilmişti.Karar siyasi olarak yorumlanırken gelen tepkilerin ardından Kırşehir Merkez'e de 200 konut yapılması kararı alındı.

Fahiş konut fiyatları ve kira bedelleri ile mücadele kapsamında sosyal konut projesi duyurulmuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan projenin detaylarını dün açıklamış; emeklilere ve gençlere öncelik tanınacağını bildirmişti.Proje kapsamında Kırşehir'de 939 konut yapılacağı açıklanmış ancak Kırşehir merkez bu konut projesine dahil edilmemişti.   Gazetemizin konuyu gündeme getirmesinin ardından söz konusu karar; yerel seçimlerde alınan yenilgi ile birlikte Kırşehir'i cezalandırmaya yönelik uygulamalardan birisi olarak nitelendirildi.Gelen tepkilerin ardından AK Parti Kırşehir Merkeze de konut yapılmasını kararlaştırdı.   MERKEZE 200 KONUT YAPILACAK AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesi dün açıklanmıştı.Bugünde Kırşehir Merkeze 200 Adet Sosyal Konut Projesi dahil edilerek sayımız 1.139 yükselmiştir. Ahi Şehrimize, Ahilik Haftamızda hayırlı uğurlu olsun.Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanımız'' ifadelerini kullandı.     Böylece Kırşehir'e yapılacak toplam konut sayısı da 939'dan 1139'a yükselmiş oldu.Ancak merkeze yapılacak 200 konut yetersiz olarak nitelendiriliyor.      
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan sosyal konut projesi kapsamında Kırşehir'e 939 konut yapılacağı duyurulmuş ancak Kırşehir merkez'de konut inşa edilmeyeceği bildirilmişti.Karar siyasi olarak yorumlanırken gelen tepkilerin ardından Kırşehir Merkez'e de 200 konut yapılması kararı alındı.

Fahiş konut fiyatları ve kira bedelleri ile mücadele kapsamında sosyal konut projesi duyurulmuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan projenin detaylarını dün açıklamış; emeklilere ve gençlere öncelik tanınacağını bildirmişti.Proje kapsamında Kırşehir'de 939 konut yapılacağı açıklanmış ancak Kırşehir merkez bu konut projesine dahil edilmemişti.

 

Gazetemizin konuyu gündeme getirmesinin ardından söz konusu karar; yerel seçimlerde alınan yenilgi ile birlikte Kırşehir'i cezalandırmaya yönelik uygulamalardan birisi olarak nitelendirildi.Gelen tepkilerin ardından AK Parti Kırşehir Merkeze de konut yapılmasını kararlaştırdı.

 

MERKEZE 200 KONUT YAPILACAK

AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesi dün açıklanmıştı.Bugünde Kırşehir Merkeze 200 Adet Sosyal Konut Projesi dahil edilerek sayımız 1.139 yükselmiştir. Ahi Şehrimize, Ahilik Haftamızda hayırlı uğurlu olsun.Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanımız'' ifadelerini kullandı.

 

 

Böylece Kırşehir'e yapılacak toplam konut sayısı da 939'dan 1139'a yükselmiş oldu.Ancak merkeze yapılacak 200 konut yetersiz olarak nitelendiriliyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.