Kırşehir'e Tunceli'den Acı Şehit Haberi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2017 - 19:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Tunceli'den Acı Şehit Haberi

Tunceli'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 12 kişiden birisi de Kırşehirli Polis Memuru Sadettn Demir. Tunceli’nin Ovacık ilçesinde bu sabah saat 11.40 civarında düşen helikopterin enkazına ulaşıldı. Helikopterdeki 7 polis, bir hakim, bir asker ve 3 askeri personelin şehit olduğu bildirilmişti.Şehit olan polislerden Kırşehir/Kaman nüfusuna kayıtlı Saddettin Demir'in şehadet haber baba ocağına ulaştı. Şehit polisten geriye Yazıcıoğlu'nun mezarı başında çektiği fotoğrafı kaldı Tunceli’de helikopterin düşmesi sonucu şehit olan polis memuru Sadettin Demir'den geriye Muhsin Yazıcıoğlu’nun mezarı başında çekildiği fotoğrafı kaldı. Şehitlerden polis memuru Sadettin Demir, Büyük Birlik Partisi’nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı kaderi paylaştı. Şehit polis memurundan geriye Muhsin Yazıcıoğlu’nun mezarı başında çekildiği fotoğraf kaldı.
Tunceli'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 12 kişiden birisi de Kırşehirli Polis Memuru Sadettn Demir.

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde bu sabah saat 11.40 civarında düşen helikopterin enkazına ulaşıldı. Helikopterdeki 7 polis, bir hakim, bir asker ve 3 askeri personelin şehit olduğu bildirilmişti.Şehit olan polislerden Kırşehir/Kaman nüfusuna kayıtlı Saddettin Demir'in şehadet haber baba ocağına ulaştı. Şehit polisten geriye Yazıcıoğlu'nun mezarı başında çektiği fotoğrafı kaldı Tunceli’de helikopterin düşmesi sonucu şehit olan polis memuru Sadettin Demir'den geriye Muhsin Yazıcıoğlu’nun mezarı başında çekildiği fotoğrafı kaldı. Şehitlerden polis memuru Sadettin Demir, Büyük Birlik Partisi’nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı kaderi paylaştı. Şehit polis memurundan geriye Muhsin Yazıcıoğlu’nun mezarı başında çekildiği fotoğraf kaldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.