Kırşehir'e Suriye'den Acı Şehit Haberi !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2016 - 14:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Suriye'den Acı Şehit Haberi !

Cerablus ve Rai arasındaki bölgede meydana gelen mayın patlamasında şehit olan  2 asker'den birisinin Kaman nüfusuna kayıtlı Bayram Kara olduğu öğrenildi.   Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde Akçakoyunlu hudut bölüğü karşısı sınırdan 7 kilometre içeride mayın temizlemesi sırasında meydana gelen patlamada 2 asker şehit olurken, 2 askerde de duyma kaybı meydana geldi. Şehit olan askerlerin Kırşehirli Astsubay Bayram Kara ve Uzman Çavuş Burak Uçar ve  oluğu öğrenildi. [caption id="attachment_4049" align="aligncenter" width="450"] ŞEHİT BURAK UÇAR.[/caption] Şehit askerlerin cenazeleri otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna getirilirken, sesten etkilenen Uzman Çavuş Günay Yalçınkkaya ve Astsubay Ömer Pişirik’in Kilis Devlet Hastanesinde tedaviye alındığı bildirildi. Şehitlerin cenazesi yapılan otopsi sonrası Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda yapılacak askeri törenin ardından memleketlerine gönderilecek. Şehit Bayram Kara İçin Cenaze Töreni Yarın Düzenlenecek Gaziantep’te mayına basma sonucu şehit düşen Bayram Kara’nın şehadet haberi Kırşehir’i yasa boğdu. Suriye sınırındaki karakol görevi esnasında mayın patlaması sonrası şehit düşen Bayram Kara için yarın öğle namazına müteakip Kaman ilçesinde cenaze töreninin düzenlenmesi bekleniyor. İstihdam Kıdemli Astsubay Çavuş Bayram Kara’nın şehadet haberi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehidin Kaman İlçesi Kargın Yenice Köyünde ikamet eden ailesine verildi. Şehit Kara’nın Erzincan’dan 25 gün önce görev için Gaziantep’e gittiği öğrenildi.
Cerablus ve Rai arasındaki bölgede meydana gelen mayın patlamasında şehit olan  2 asker'den birisinin Kaman nüfusuna kayıtlı Bayram Kara olduğu öğrenildi.

  Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde Akçakoyunlu hudut bölüğü karşısı sınırdan 7 kilometre içeride mayın temizlemesi sırasında meydana gelen patlamada 2 asker şehit olurken, 2 askerde de duyma kaybı meydana geldi. Şehit olan askerlerin Kırşehirli Astsubay Bayram Kara ve Uzman Çavuş Burak Uçar ve  oluğu öğrenildi. [caption id="attachment_4049" align="aligncenter" width="450"] ŞEHİT BURAK UÇAR.[/caption] Şehit askerlerin cenazeleri otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna getirilirken, sesten etkilenen Uzman Çavuş Günay Yalçınkkaya ve Astsubay Ömer Pişirik’in Kilis Devlet Hastanesinde tedaviye alındığı bildirildi. Şehitlerin cenazesi yapılan otopsi sonrası Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda yapılacak askeri törenin ardından memleketlerine gönderilecek. Şehit Bayram Kara İçin Cenaze Töreni Yarın Düzenlenecek Gaziantep’te mayına basma sonucu şehit düşen Bayram Kara’nın şehadet haberi Kırşehir’i yasa boğdu. Suriye sınırındaki karakol görevi esnasında mayın patlaması sonrası şehit düşen Bayram Kara için yarın öğle namazına müteakip Kaman ilçesinde cenaze töreninin düzenlenmesi bekleniyor. İstihdam Kıdemli Astsubay Çavuş Bayram Kara’nın şehadet haberi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehidin Kaman İlçesi Kargın Yenice Köyünde ikamet eden ailesine verildi. Şehit Kara’nın Erzincan’dan 25 gün önce görev için Gaziantep’e gittiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.