Kırşehir'e Şehit Ateşi Düştü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2016 - 11:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Şehit Ateşi Düştü

El-Bab operasyonu sırasında Suriye rejimi uçaklarının bombardımanı sonucunda şehit olan 3 askerden birisi de, Çayağzı Kasabasın'dan Şehit Üsteğmen Zafer Er. Şehidin Sincan Osmanlı Mahallesi’ndeki babaevine Türk bayrağı asıldı. Yakınları, şehidin babası Mustafa ve annesi Hatice Er’i bu acılı gününde yalnız bırakmadı. Bekar olan şehit Üsteğmen Zafer Er’in Murat, Barış, Nebi adında 3 erkek ve 1 kız kardeşi olduğu öğrenildi. Fırat Kalkanı Harekatı'nda yürütülen operasyonlar kapsamında 24 Kasım 2016 saat 03.30 sularında Suriye rejim güçlerince gerçekleştirilen hava saldırısında 3 askerimiz şehit oldu.Şehit 3 askerden Şehit Üsteğmen Zafer Er'in Kırşehir ,Erdal Bolat'ın Sivas, Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan Eskişehir'den,  olduğu öğrenildi. Şehit Üsteğmen Zafer Er'in ailesinin Ankara'da ikamet ettiği ve cenazesinin de yarın   son yolculuğun uğurlanacağı öğrenildi.
El-Bab operasyonu sırasında Suriye rejimi uçaklarının bombardımanı sonucunda şehit olan 3 askerden birisi de, Çayağzı Kasabasın'dan Şehit Üsteğmen Zafer Er.

Şehidin Sincan Osmanlı Mahallesi’ndeki babaevine Türk bayrağı asıldı. Yakınları, şehidin babası Mustafa ve annesi Hatice Er’i bu acılı gününde yalnız bırakmadı. Bekar olan şehit Üsteğmen Zafer Er’in Murat, Barış, Nebi adında 3 erkek ve 1 kız kardeşi olduğu öğrenildi.

Fırat Kalkanı Harekatı'nda yürütülen operasyonlar kapsamında 24 Kasım 2016 saat 03.30 sularında Suriye rejim güçlerince gerçekleştirilen hava saldırısında 3 askerimiz şehit oldu.Şehit 3 askerden Şehit Üsteğmen Zafer Er'in Kırşehir ,Erdal Bolat'ın Sivas, Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan Eskişehir'den,  olduğu öğrenildi. Şehit Üsteğmen Zafer Er'in ailesinin Ankara'da ikamet ettiği ve cenazesinin de yarın   son yolculuğun uğurlanacağı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.