Kırşehir'e Sahte Para Operasyonu

ASAYİŞ 06.07.2020 - 22:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Sahte Para Operasyonu

Kırşehir'de sahte para sevkiyatı yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 1 kişi yakalandı.

Mucur İlçesi Kurugöl Köyü sınırları içerisinde sahte para sevkiyatı yapıldığı ve piyasaya sürüldüğü bilgisi üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sahte para sevkiyatı yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi.     C.İ. isimli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada; 77 adet 50TL ve 10 adet 100 TL olmak üzere toplam 4.850,00 TL sahte para ele geçirildi.Şüpheli şahıs adli merciye sevk edildi.    
Kırşehir'de sahte para sevkiyatı yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 1 kişi yakalandı.

Mucur İlçesi Kurugöl Köyü sınırları içerisinde sahte para sevkiyatı yapıldığı ve piyasaya sürüldüğü bilgisi üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sahte para sevkiyatı yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

 

 

C.İ. isimli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada; 77 adet 50TL ve 10 adet 100 TL olmak üzere toplam 4.850,00 TL sahte para ele geçirildi.Şüpheli şahıs adli merciye sevk edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.