Kırşehir'e Pençe Yıldırım Bölgesi'nden Acı Şehit Haberi

GÜNDEM 16.08.2021 - 13:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Pençe Yıldırım Bölgesi'nden Acı Şehit Haberi

Pençe Yıldırım Harekatı Bölgesinde şehit olan askerlerimizden birisi de Kırşehirli Sağlık Astsubay Yılmaz Tuncer...

Pençe Yıldırım Harekatı Bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından döşenen EYP'nin patlaması sonucu şehit olan 3 askerimizden birisinin Mucur nüfusuna kayıtlı 22 yaşındaki Sağlık Astsubay Yılmaz Tuncer olduğu öğrenildi.Patlama sonucu ağır yaralanan Tuncer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.     YETİM VE ÖKSÜZ Kayseri'ye bağlı Kocasinan İlçesi'nde ağabeyi ile birlikte ikamet ettiği öğrenilen Şehit Tuncer'in annesi ve babasının vefat ettiği öğrenilirken şehidimizin cenazesinin 17 Ağustos Salı günü Medetsiz Köyü'nde öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından defnedileceği bilgisine ulaşıldı. Kırşehir Haber Türk olarak şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.
Pençe Yıldırım Harekatı Bölgesinde şehit olan askerlerimizden birisi de Kırşehirli Sağlık Astsubay Yılmaz Tuncer...

Pençe Yıldırım Harekatı Bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından döşenen EYP'nin patlaması sonucu şehit olan 3 askerimizden birisinin Mucur nüfusuna kayıtlı 22 yaşındaki Sağlık Astsubay Yılmaz Tuncer olduğu öğrenildi.Patlama sonucu ağır yaralanan Tuncer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

 

YETİM VE ÖKSÜZ

Kayseri'ye bağlı Kocasinan İlçesi'nde ağabeyi ile birlikte ikamet ettiği öğrenilen Şehit Tuncer'in annesi ve babasının vefat ettiği öğrenilirken şehidimizin cenazesinin 17 Ağustos Salı günü Medetsiz Köyü'nde öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından defnedileceği bilgisine ulaşıldı.

Kırşehir Haber Türk olarak şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.