Kırşehir'e Özgü Ürünler Yörex Fuarı'nda

EKONOMİ 21.10.2021 - 10:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Özgü Ürünler Yörex Fuarı'nda

Antalya'da düzenlenen Yörex Ürünler Fuarında Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın katılımıyla Kırşehir'e özgü ürünler sergileniyor.

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB’un desteğiyle bu yıl on birincisi düzenlenen Yörex Yöresel Ürünler Fuarı 81 ilin el emeği göz nuru ürünlerini buluşturuyor.       Odamızın da katıldığı fuarda Kırşehir pekmezi, Kaman Cevizi, kaya tuzu, Badem Pınarı suyu, Kurt Tavukçuluk yumurtası, Elatlı Unlu Mamülleri lavaşı, Yöre Sucukları, yufka ekmek ve peynirin tanıtımı yapılıyor.     Yörex Fuarında açtığımız standa gerek fuar ziyaretçileri gerekse de Kırşehirli hemşerilerimiz yoğun ilgi gösteriyor.Yörex Fuarı 20-24 Ekim tarihleri arasında devam edecek.
Antalya'da düzenlenen Yörex Ürünler Fuarında Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın katılımıyla Kırşehir'e özgü ürünler sergileniyor.

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB’un desteğiyle bu yıl on birincisi düzenlenen Yörex Yöresel Ürünler Fuarı 81 ilin el emeği göz nuru ürünlerini buluşturuyor.

 

 

 

Odamızın da katıldığı fuarda Kırşehir pekmezi, Kaman Cevizi, kaya tuzu, Badem Pınarı suyu, Kurt Tavukçuluk yumurtası, Elatlı Unlu Mamülleri lavaşı, Yöre Sucukları, yufka ekmek ve peynirin tanıtımı yapılıyor.

 

 

Yörex Fuarında açtığımız standa gerek fuar ziyaretçileri gerekse de Kırşehirli hemşerilerimiz yoğun ilgi gösteriyor.Yörex Fuarı 20-24 Ekim tarihleri arasında devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.