Kırşehir'e Müziğe Doyacak

SANAT 07.07.2021 - 11:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Müziğe Doyacak

UNESCO Dünya Müzik şehri bugün ve yarın öenmli etkinliklere ev sahipliği yapılacak.

Türkiye'nin müzik alanında tek yaratıcı şehirler ağında bulunan ili olan Kırşehir bu alandaki çalışmalarına da devam ediyor.Kırşehir Belediyesi ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi iş birliği ile yapılacak olan çalıştayın ilk gününde saat Neşet Ertaş Kültür Merkezinde açılış gerçekleştirilecek ve 11:30'da Türk Halk Müziği Dinletisi düzenlenecek.Saat 13:30'da ise Neşet Ertaş oturumu yapılacak ve 16:30'da atölye çalışmaları sergilenecek.7 Temmuz Çarşamba günü 20:00'de ise Mehter Takımı Konseri, Mahalli Sanatçılar Konseri ve Gülşen Kutlu Konseri düzenlenecek. Çalıştayın 2. gününde Neşet Ertaş Kültür merkezinde saat 10:00 2. Neşet Ertaş oturumu, 13:00'te atölye çalışması , 14:30'da değerlendirme oturumu, 16:00'da Kırşehir kültür gezisi yapılırken saat 20:00'de ise Cacabey Meydanında Mahalli Sanatçılar Konseri ve Erkut Özkan Konseri düzenlenecek.Tüm etkinliklere katılım ücretsiz olacak.  
UNESCO Dünya Müzik şehri bugün ve yarın öenmli etkinliklere ev sahipliği yapılacak.

Türkiye'nin müzik alanında tek yaratıcı şehirler ağında bulunan ili olan Kırşehir bu alandaki çalışmalarına da devam ediyor.Kırşehir Belediyesi ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi iş birliği ile yapılacak olan çalıştayın ilk gününde saat Neşet Ertaş Kültür Merkezinde açılış gerçekleştirilecek ve 11:30'da Türk Halk Müziği Dinletisi düzenlenecek.Saat 13:30'da ise Neşet Ertaş oturumu yapılacak ve 16:30'da atölye çalışmaları sergilenecek.7 Temmuz Çarşamba günü 20:00'de ise Mehter Takımı Konseri, Mahalli Sanatçılar Konseri ve Gülşen Kutlu Konseri düzenlenecek.

Çalıştayın 2. gününde Neşet Ertaş Kültür merkezinde saat 10:00 2. Neşet Ertaş oturumu, 13:00'te atölye çalışması , 14:30'da değerlendirme oturumu, 16:00'da Kırşehir kültür gezisi yapılırken saat 20:00'de ise Cacabey Meydanında Mahalli Sanatçılar Konseri ve Erkut Özkan Konseri düzenlenecek.Tüm etkinliklere katılım ücretsiz olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.