Kırşehir'e Mart Karı Yağdı

YAŞAM 11.03.2021 - 21:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Mart Karı Yağdı

Yıl boyunca yoğun kar yağışının görülmediği Kırşehir'de mart ayı ortasında kar yağışı başladı.

Şubat ayı ortası dışında bu yıl yoğun kar yağışının ve çetin kış şartlarının görülmediği Kırşehir'de mart ayı ortasında yoğun kar yağışı başladı.   Fotoğraf : Dalakçı Köyü / Mucur   Şehir merkezinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ile birlikte Kaman , Akpınar, Çiçekdağı , Akçakent ve Mucur İlçelerinde ise yopun kar yağışı etkili olmaya başladı.   Fotoğraf : Kaman   Yıl boyunca yoğun kar yağışı ile karşılaşmayan vatandaşlar ise mart karını telefonlarıyla görüntülediler.Vatandaşlar yoğun kar yağışını , ''Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır'' atasözüyle yorumladılar.
Yıl boyunca yoğun kar yağışının görülmediği Kırşehir'de mart ayı ortasında kar yağışı başladı.

Şubat ayı ortası dışında bu yıl yoğun kar yağışının ve çetin kış şartlarının görülmediği Kırşehir'de mart ayı ortasında yoğun kar yağışı başladı.

 

Fotoğraf : Dalakçı Köyü / Mucur

 

Şehir merkezinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ile birlikte Kaman , Akpınar, Çiçekdağı , Akçakent ve Mucur İlçelerinde ise yopun kar yağışı etkili olmaya başladı.

 

Fotoğraf : Kaman

 

Yıl boyunca yoğun kar yağışı ile karşılaşmayan vatandaşlar ise mart karını telefonlarıyla görüntülediler.Vatandaşlar yoğun kar yağışını , ''Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır'' atasözüyle yorumladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.