Kırşehir'e Kar ve Soğuk Hava Uyarısı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2017 - 17:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Kar ve Soğuk Hava Uyarısı

Meteoroloji’den Kırşehir'e çarşamba günü (25 Ocak) için kar yağışı ve soğuk hava uyarısında bulunuldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, çarşamba günü akşam saatlerinde soğuk hava ile birlikte kar yağışının beklendiği belirtildi. Yarın başlayacak olan kar yağışının, Cumartesi günü akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklığının ise kar yağışı ile hissedilir derecede düşeceği, 8-10 derece azalarak normalin altına düşeceği belirtildi. Açıklamada, ulaşımda aksamalar, buzlanma, don olayı gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.
Meteoroloji’den Kırşehir'e çarşamba günü (25 Ocak) için kar yağışı ve soğuk hava uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, çarşamba günü akşam saatlerinde soğuk hava ile birlikte kar yağışının beklendiği belirtildi. Yarın başlayacak olan kar yağışının, Cumartesi günü akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklığının ise kar yağışı ile hissedilir derecede düşeceği, 8-10 derece azalarak normalin altına düşeceği belirtildi. Açıklamada, ulaşımda aksamalar, buzlanma, don olayı gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.