Kırşehir'e Hakkari'den Kara Haber

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2016 - 10:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Hakkari'den Kara Haber

Kırşehir, yine acı bir haberle daha uyandı, Hainler mübarek Ramazan ayında yine boş durmadı.Hakkari Çukurca'da meydana gelen patlamada şehit olan 4 askerden birisi de 24 yaşındaki Boztepeli  Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Gevrek.   Hakkari Çukurca'da sabah saatlerinde meydana gelen patlamada 4 asker şehit oldu.Şehit askerlerden Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Gevrek Kırşehir'in Boztepe ilçesinden.   Hakkari’de şehit düşen Kıdemli Astsubay Mustafa Gevrek’in acı haberi Ahi Evran Mahallesi’ndeki baba ocağına ulaştı. İki ay sonra evleneceği bilinen Şehit Kıdemli Astsubay Mustafa Gevrek’in evine Türk bayrağı asıldı. Genel Kurmay'dan yapılan açıklama şöyle.  Hakkâri Çukurca karayolunun emniyetini alan unsurlarımızın bulundukları bölgede, el yapımı patlayıcıların patlaması sonucu dört kahraman silah arkadaşımız saat 07.15’te şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Kırşehir, yine acı bir haberle daha uyandı, Hainler mübarek Ramazan ayında yine boş durmadı.Hakkari Çukurca'da meydana gelen patlamada şehit olan 4 askerden birisi de 24 yaşındaki Boztepeli  Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Gevrek.

  Hakkari Çukurca'da sabah saatlerinde meydana gelen patlamada 4 asker şehit oldu.Şehit askerlerden Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Gevrek Kırşehir'in Boztepe ilçesinden.

  Hakkari’de şehit düşen Kıdemli Astsubay Mustafa Gevrek’in acı haberi Ahi Evran Mahallesi’ndeki baba ocağına ulaştı. İki ay sonra evleneceği bilinen Şehit Kıdemli Astsubay Mustafa Gevrek’in evine Türk bayrağı asıldı.

Genel Kurmay'dan yapılan açıklama şöyle.

 Hakkâri Çukurca karayolunun emniyetini alan unsurlarımızın bulundukları bölgede, el yapımı patlayıcıların patlaması sonucu dört kahraman silah arkadaşımız saat 07.15’te şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.