Kırşehir'e Hakkari'den Acı Şehit Haberi

GÜNDEM 16.01.2022 - 20:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Hakkari'den Acı Şehit Haberi

Hakkari'de görev yapan Kırşehir nüfusuna kayıtlu Jandarma Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz nöbet sırasında silah kazası sonucu şehit oldu.

Alınan bilgiye göre Hakkari 1. Jandarma Komandı Tabur Komutanlığı emrinde görevli olduğu öğrenilen Jandarma Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz mevzide nöbet tuttuğu sırada silah kazası sonucu ağır şekilde yaralandı.Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Soyutemiz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.     23 yaşındaki şehidimizin Akpınar'a bağlı Hanyeri Sarıkaya Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve ailesinin Kırıkkale'de ikamet ettiği öğrenildi.Şehidin acı haberi Baba Yakup ve anne Fadime Soyutemiz'e verildi.Hava muhalefeti nedeniyle naaşı henüz Hakkari'de bulunan şehidimizin cenazesinin Hanyeri Sarıkaya Köyü'nde defnedileceği, cenaze törenini ile ilgili detayların henüz netleşmediği öğrenildi. Kırşehir Haber Türk olarak şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.
Hakkari'de görev yapan Kırşehir nüfusuna kayıtlu Jandarma Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz nöbet sırasında silah kazası sonucu şehit oldu.

Alınan bilgiye göre Hakkari 1. Jandarma Komandı Tabur Komutanlığı emrinde görevli olduğu öğrenilen Jandarma Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz mevzide nöbet tuttuğu sırada silah kazası sonucu ağır şekilde yaralandı.Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Soyutemiz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

 

23 yaşındaki şehidimizin Akpınar'a bağlı Hanyeri Sarıkaya Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve ailesinin Kırıkkale'de ikamet ettiği öğrenildi.Şehidin acı haberi Baba Yakup ve anne Fadime Soyutemiz'e verildi.Hava muhalefeti nedeniyle naaşı henüz Hakkari'de bulunan şehidimizin cenazesinin Hanyeri Sarıkaya Köyü'nde defnedileceği, cenaze törenini ile ilgili detayların henüz netleşmediği öğrenildi.

Kırşehir Haber Türk olarak şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.