Kırşehir'e Hakkari'den Acı Şehit Haberi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2019 - 13:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Hakkari'den Acı Şehit Haberi

Hakkari'de Irak sınırına yakın bölgedeki askeri üsse PKK'lı terröristlerce yapılan çatışmada Kırşehirli Piyade Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli Şehit oldu. Hakkari ve çevresindeki operasyonlar sürdürülürken, bugün sabah saatlerinde, Yüksekova Avaşin bölgesi Batıntepe üssüne , PKK'lı teröristlerce sızma girişimi sonucu çıkan çatışmada Kaman Tatık Köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli (27) şehit oldu. Bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. ACI HABER AİLESİNE VERİLDİ Şehit Piyade Uzman Çavuş Zencirli'nin şehadet haberi Alanya'ya bağlı Mahmutlar Mahallesi'nde oturan annesi Leyla Çelik ve kardeşlerine verildi. Şehidin annesinin evine Türk bayrağı asılırken, acı haberi alan yakınları ve komşular da eve akın etti.Şehit Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli'nin anne ve babasının bir süre önce ayrıldığı, babasının Kırşehir'in Kaman ilçesinde, annesinin ise Alanya'da oturduğu belirtildi.

Hakkari'de Irak sınırına yakın bölgedeki askeri üsse PKK'lı terröristlerce yapılan çatışmada Kırşehirli Piyade Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli Şehit oldu.

Hakkari ve çevresindeki operasyonlar sürdürülürken, bugün sabah saatlerinde, Yüksekova Avaşin bölgesi Batıntepe üssüne , PKK'lı teröristlerce sızma girişimi sonucu çıkan çatışmada Kaman Tatık Köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli (27) şehit oldu. Bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

ACI HABER AİLESİNE VERİLDİ

Şehit Piyade Uzman Çavuş Zencirli'nin şehadet haberi Alanya'ya bağlı Mahmutlar Mahallesi'nde oturan annesi Leyla Çelik ve kardeşlerine verildi. Şehidin annesinin evine Türk bayrağı asılırken, acı haberi alan yakınları ve komşular da eve akın etti.Şehit Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli'nin anne ve babasının bir süre önce ayrıldığı, babasının Kırşehir'in Kaman ilçesinde, annesinin ise Alanya'da oturduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.