Kırşehir'e, Hakkari'den Acı Haber !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2016 - 17:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e, Hakkari'den Acı Haber !

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde, PKK’lı teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcının askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 4 askerden birisi de  Mucurlu Piyade Uzman Çavuş GÖKHAN DÜNDAR.   Olay, Şemdinli ilçesi Aktütün bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, PKK’lı teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcı, askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirildi. Olayda 4 asker şehit olurken, 9 asker de yaralandı. Şehit olan askerlerden Mucurlu Piyade Uzman Çavuş Gökhan Dündar (28)  şahadet mertebesine erişti. Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Dündar'ın babası Nejdet Dündar'ın daha önce vefat ettiği , anne Nejla Dündar'ın ise şuan İstanbul'da diğer oğlunun yanında olduğu öğrenildi. AYRINTILAR GELECEK...
Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde, PKK’lı teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcının askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 4 askerden birisi de  Mucurlu Piyade Uzman Çavuş GÖKHAN DÜNDAR.

  Olay, Şemdinli ilçesi Aktütün bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, PKK’lı teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcı, askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirildi. Olayda 4 asker şehit olurken, 9 asker de yaralandı. Şehit olan askerlerden Mucurlu Piyade Uzman Çavuş Gökhan Dündar (28)  şahadet mertebesine erişti.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Dündar'ın babası Nejdet Dündar'ın daha önce vefat ettiği , anne Nejla Dündar'ın ise şuan İstanbul'da diğer oğlunun yanında olduğu öğrenildi. AYRINTILAR GELECEK...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.