Kırşehir'e Gelselerdi Hayatta Kalacaklardı

EĞİTİM 22.02.2023 - 20:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Gelselerdi Hayatta Kalacaklardı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, depremde hayatını kaybeden üniversite öğrencilerini açıkladı.Öğrencilerin, bahar dönemi derslerinin başladığı gün Kırşehir'de bulunmayarak tatillerini uzattıkları öğrenildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem 10 ilimizde büyük bir yıkım meydana getirdi.6 şubatta meydana gelen 2 büyük depremde hayatını kaybedenler arasında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri de vardı.Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde öğrenim gören Ayşe Yağmur Kahveci, Canan Kozak, Murat Yılmaz ve Zehra Küçük depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta ; Fadime Çevik ve Şifanur Kısa ise Adıyaman'dan oturdukları evin yıkılması sonucu enkaz altında kalarak hayatlarını kaybettiler.Hayatını kaybeden üniversite öğrencileri, sadece birkaç hafta önce güz dönemi final sınavlarını tamamlayarak memleketlerine; ailelerinin yanına dönmüşlerdi.Üniversitenin bahar yarıyılı tam da depremin olduğu gün yani 6 şubat tarihinde başladı.Öğrenciler Kırşehir'e gelişlerini erteleyerek tatillerini uzattılar ve ailelerinin yanında kaldılar.Böyle olunca da depreme yakalandılar ve enkaz altında can verdiler.     MEVLİT OKUTULACAK  Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, depremde hayatını kaybeden öğrencileri ve diğer tüm vatandaşlar için mevlit programı düzenleneceğini açıkladı.24 Şubat, Cuma namazı öncesi düzenlenecek mevlit programı, Bağbaşı Kampüsü'nde bulunan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Camii'nde gerçekleştirilecek.  
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, depremde hayatını kaybeden üniversite öğrencilerini açıkladı.Öğrencilerin, bahar dönemi derslerinin başladığı gün Kırşehir'de bulunmayarak tatillerini uzattıkları öğrenildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem 10 ilimizde büyük bir yıkım meydana getirdi.6 şubatta meydana gelen 2 büyük depremde hayatını kaybedenler arasında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri de vardı.Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde öğrenim gören Ayşe Yağmur Kahveci, Canan Kozak, Murat Yılmaz ve Zehra Küçük depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta ; Fadime Çevik ve Şifanur Kısa ise Adıyaman'dan oturdukları evin yıkılması sonucu enkaz altında kalarak hayatlarını kaybettiler.Hayatını kaybeden üniversite öğrencileri, sadece birkaç hafta önce güz dönemi final sınavlarını tamamlayarak memleketlerine; ailelerinin yanına dönmüşlerdi.Üniversitenin bahar yarıyılı tam da depremin olduğu gün yani 6 şubat tarihinde başladı.Öğrenciler Kırşehir'e gelişlerini erteleyerek tatillerini uzattılar ve ailelerinin yanında kaldılar.Böyle olunca da depreme yakalandılar ve enkaz altında can verdiler.

 

 

MEVLİT OKUTULACAK 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, depremde hayatını kaybeden öğrencileri ve diğer tüm vatandaşlar için mevlit programı düzenleneceğini açıkladı.24 Şubat, Cuma namazı öncesi düzenlenecek mevlit programı, Bağbaşı Kampüsü'nde bulunan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Camii'nde gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.