Kırşehir'e Bu İsimler Çok Yakışacak

GÜNDEM 02.03.2023 - 20:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Bu İsimler Çok Yakışacak

Kırşehir Belediyesi depremde büyük bir yıkıma ve kayba uğrayan Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman İllerinin isimlerini caddeye ; suikaste kurban giden ülkü ocakları eski başkanı Sinan Ateş'in ismini ise parka vermeyi kararlaştırdı.

Kırşehir Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.Toplantıda suikaste kurban giden Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş'in isminin komisyon kararı ile bir parka verileceği belirtildi.Söz konusu kararda, '' Sinan Ateş isminin Belediyemizce yapılacak yeni bir park alanına verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir'' denildi.   ''KAHRAMANMARAŞ,HATAY VE ADIYAMAN KIRŞEHİR'DE CADDE İSMİ OLACAK'' Belediye meclis toplantısında, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde büyük bir yıkım ve can kaybı yaşayan uğrayan Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman illerinin isimlerinin Kırşehir'de cadde ismi olarak verilmesi kararlaştırıldı.Söz konusu kararda, '' Kındam Mahallesi 4549 ve 4550 ada güneyinde bulunan 20 m'lik cadde aksına 'Hatay Caddesi', 4549 ve 4550 ada kuzeyinde bulunan 15 m'lik cadde aksına 'Kahramanmaraş Caddesi' ve 4550 ada doğusunda bulunan caddeye 'Adıyaman Caddesi' ismi verilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir'' ifadeleri kaydedildi.
Kırşehir Belediyesi depremde büyük bir yıkıma ve kayba uğrayan Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman İllerinin isimlerini caddeye ; suikaste kurban giden ülkü ocakları eski başkanı Sinan Ateş'in ismini ise parka vermeyi kararlaştırdı.

Kırşehir Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.Toplantıda suikaste kurban giden Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş'in isminin komisyon kararı ile bir parka verileceği belirtildi.Söz konusu kararda, '' Sinan Ateş isminin Belediyemizce yapılacak yeni bir park alanına verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir'' denildi.

 

''KAHRAMANMARAŞ,HATAY VE ADIYAMAN KIRŞEHİR'DE CADDE İSMİ OLACAK''

Belediye meclis toplantısında, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde büyük bir yıkım ve can kaybı yaşayan uğrayan Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman illerinin isimlerinin Kırşehir'de cadde ismi olarak verilmesi kararlaştırıldı.Söz konusu kararda, '' Kındam Mahallesi 4549 ve 4550 ada güneyinde bulunan 20 m'lik cadde aksına 'Hatay Caddesi', 4549 ve 4550 ada kuzeyinde bulunan 15 m'lik cadde aksına 'Kahramanmaraş Caddesi' ve 4550 ada doğusunda bulunan caddeye 'Adıyaman Caddesi' ismi verilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir'' ifadeleri kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.