Kırşehir'e Ait Tarihi Köprüyü Yozgat Müze Müdürlüğü Denetlemiş

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2016 - 16:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Ait Tarihi Köprüyü Yozgat Müze Müdürlüğü Denetlemiş

Restorasyon adı altında tahrif edilen Kızılıcaali köprüsü ile ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Meğer Çiçekdağ İlçesi'ne ait tarihi Osmanlı  Köprü'sünü, sözde restorasyon sırasında vatandaş şikayet edince yapılan çalışmayı denetlemesi için Yozgat Müze Müdürlüğü Ekipleri görevlendirilmiş.Yozgat Müze Müdürlüğü ekipleri ise köprüde devam eden çalışma için ''Olur'' raporu vermiş.Kırşehir'e ait bu tarihi köprüyü neden Kırşehir Müze Müdürlüğü'nün değil de Yozgat Müze Müdürlüğü'nün denetlediği ise merak konusu... ''KÖPRÜDE HERHANGİ BİR RESTORASYON GEREKSİZ OLDUĞU HALDE BİR DE TAHRİP EDİLDİ'' Bölgede yaşayan vatandaşlar ise konu ilgili değerlendirmelerinde, köprüde devam eden çalışmaların gereksiz olduğunu, köprüde herhangi bir sıkıntı olmadığını birçok köyün bu köprüyü kullandığını, restorasyon da normal işçilerin çalıştırıldığını onların ise köprüyü kırıcılarla tamamen tahrip ettiğini daha sonra da köprünün bu şekilde bırakıldığını ve çalışmaların durduğunu belirtiyor.Yozgat Müze Müdürlüğü'nün köprüyü denetlediğini belirttiğimizde ise, ''Çiçekdağ Yozgat'a mı bağlandı da bizim haberimiz yok, nasıl ''olur'' verirler bu katliama ?'' diye isyan eden vatandaşlar, bu ''tarih katliamına'' dur denmesini bekliyor.
Restorasyon adı altında tahrif edilen Kızılıcaali köprüsü ile ilgili bir detay daha ortaya çıktı.

Meğer Çiçekdağ İlçesi'ne ait tarihi Osmanlı  Köprü'sünü, sözde restorasyon sırasında vatandaş şikayet edince yapılan çalışmayı denetlemesi için Yozgat Müze Müdürlüğü Ekipleri görevlendirilmiş.Yozgat Müze Müdürlüğü ekipleri ise köprüde devam eden çalışma için ''Olur'' raporu vermiş.Kırşehir'e ait bu tarihi köprüyü neden Kırşehir Müze Müdürlüğü'nün değil de Yozgat Müze Müdürlüğü'nün denetlediği ise merak konusu...

''KÖPRÜDE HERHANGİ BİR RESTORASYON GEREKSİZ OLDUĞU HALDE BİR DE TAHRİP EDİLDİ'' Bölgede yaşayan vatandaşlar ise konu ilgili değerlendirmelerinde, köprüde devam eden çalışmaların gereksiz olduğunu, köprüde herhangi bir sıkıntı olmadığını birçok köyün bu köprüyü kullandığını, restorasyon da normal işçilerin çalıştırıldığını onların ise köprüyü kırıcılarla tamamen tahrip ettiğini daha sonra da köprünün bu şekilde bırakıldığını ve çalışmaların durduğunu belirtiyor.Yozgat Müze Müdürlüğü'nün köprüyü denetlediğini belirttiğimizde ise, ''Çiçekdağ Yozgat'a mı bağlandı da bizim haberimiz yok, nasıl ''olur'' verirler bu katliama ?'' diye isyan eden vatandaşlar, bu ''tarih katliamına'' dur denmesini bekliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.