Kırşehir'e Acı Şehit Haberi !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2016 - 13:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Acı Şehit Haberi !

Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Maçka ilçesinde teröristler tarafından yapılan saldırıda 3 polisin şehit olduğu belirtildi.Şehit Olan polislerden Ramazan Donat Kırşehir Özbağ nüfusuna kayıtlı.     Maçka ilçesinde yol kontrolü yapan polis ekiplerine saat 08.30 sıralarında teröristler tarafından ateş açıldı. Saldırıda 3 polis şehit olurken, 5 polis ve 1 vatandaş yaralandı.   Ormanlık alana kaçtıkları belirlenen teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyonlar başlatıldı. Saldırının ardından çevik kuvvet otobüsünde çok sayıda mermi izi olduğu belirlenirken, olay yeri inceleme ekipleri çatışmaların olduğu yerlerde inceleme yapıyor. AYRINTILAR GELECEK !
Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Maçka ilçesinde teröristler tarafından yapılan saldırıda 3 polisin şehit olduğu belirtildi.Şehit Olan polislerden Ramazan Donat Kırşehir Özbağ nüfusuna kayıtlı.

    Maçka ilçesinde yol kontrolü yapan polis ekiplerine saat 08.30 sıralarında teröristler tarafından ateş açıldı. Saldırıda 3 polis şehit olurken, 5 polis ve 1 vatandaş yaralandı.

  Ormanlık alana kaçtıkları belirlenen teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyonlar başlatıldı. Saldırının ardından çevik kuvvet otobüsünde çok sayıda mermi izi olduğu belirlenirken, olay yeri inceleme ekipleri çatışmaların olduğu yerlerde inceleme yapıyor. AYRINTILAR GELECEK !
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.