Kırşehir'e 4 Yozgat'a 42 Atama

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2019 - 10:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e 4 Yozgat'a 42 Atama

Kırşehir'in acil doktor atama ihtiyacı olduğu bir gerçek ! Özellikle kadın doğum , çocuk , anestezi , KBB (Kulak Burun Boğaz) ve göz polikliniklerine acil olarak atama bekleniyor.Çoğu polikliniklerde randevu almadığınız takdirde o gün bakılmanız mümkün değil.Yani acil bir durumunuz var ise uzman bir doktora muayene olmanız gerekiyorsa vay halinize !Buna bir de mülteciler eklenince hastanede doktor yetersizliği had safhaya çıkmış durumda.Bunun dışında yemek ile ilgili problemler , personel ile ilgili problemler de hasta ve çalışanları oldukça rahatsız ediyor. YOZGAT'A 42 KIRŞEHİR'E 4 ATAMA Hal böyle iken illere yapılan son doktor atama listesi kafaları karıştırdı.Birkaç gün önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı makamında ziyaret eden Milletvekili Mustafa Kendirli istişarelerde bulunmuştu.Bu görüşmeden 1 gün sonra illere yapılan doktor atamaları açıklandı.Daha önce Kırşehir'e söz verilen askeri birliğin Yozgat'a yapılması durumunun bir daha yaşandığı gözlendi.Çünkü Yozgat'a 15 Tabip ve 27 Uzman Tabip olmak üzere toplam 42 doktorun ataması yapılırken , Kırşehir sadece 2 tabip ve 2 iç hastalıkları uzman tabip ataması yapıldı.Acil atama bekleyen diğer branşlar ise başka bahara kaldı. İŞTE O ATAMA LİSTESİ

Kırşehir'in acil doktor atama ihtiyacı olduğu bir gerçek !

Özellikle kadın doğum , çocuk , anestezi , KBB (Kulak Burun Boğaz) ve göz polikliniklerine acil olarak atama bekleniyor.Çoğu polikliniklerde randevu almadığınız takdirde o gün bakılmanız mümkün değil.Yani acil bir durumunuz var ise uzman bir doktora muayene olmanız gerekiyorsa vay halinize !Buna bir de mülteciler eklenince hastanede doktor yetersizliği had safhaya çıkmış durumda.Bunun dışında yemek ile ilgili problemler , personel ile ilgili problemler de hasta ve çalışanları oldukça rahatsız ediyor.

YOZGAT'A 42 KIRŞEHİR'E 4 ATAMA

Hal böyle iken illere yapılan son doktor atama listesi kafaları karıştırdı.Birkaç gün önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı makamında ziyaret eden Milletvekili Mustafa Kendirli istişarelerde bulunmuştu.Bu görüşmeden 1 gün sonra illere yapılan doktor atamaları açıklandı.Daha önce Kırşehir'e söz verilen askeri birliğin Yozgat'a yapılması durumunun bir daha yaşandığı gözlendi.Çünkü Yozgat'a 15 Tabip ve 27 Uzman Tabip olmak üzere toplam 42 doktorun ataması yapılırken , Kırşehir sadece 2 tabip ve 2 iç hastalıkları uzman tabip ataması yapıldı.Acil atama bekleyen diğer branşlar ise başka bahara kaldı.

İŞTE O ATAMA LİSTESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.