Kırşehir'e 3 Şehit Ateşi Birden Düştü !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2016 - 17:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e 3 Şehit Ateşi Birden Düştü !

Kayseri'de  içinde çarşı iznine çıkan askerlerin de bulunduğu otobüse hain saldırı sonucu şehit olan 14 askerden 3'ünün Kırşehirli olduğu belirlendi. Kayseri’de, çarşı iznine çıkan askerlerin içinde bulunduğu özel halk otobüsünün Talat Bulvarı Caddesi üzerinde Erciyes Üniversitesi önünden geçişi sırasında meydana gelen patlamada 14 askerimiz şehit olmuştu.Şehit olan askerlerden ve üçü de Çiçekdağ'lı olan Ahmet Taş, Muhammet Ali Ocak Ve Yunus Emre Duran'ın hain saldırı sonucu şehit düştüğü belirlendi. YUNUS EMRE DURAN Kayseri'deki terör saldırısında şehit düşen Şehit Er Yunus Emre Duran'ın şehadet haberi baba ocağına ateş ulaştı. Kayseri'deki terör saldırısında şehit düşen Er Yunus Emre Duran'ın Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde ailesine şehadet haberi verildi.Çiçekdağı nüfusuna kayıtlı Şehidin babası Mahmut ve annesi Aynur Duran'a oğullarının şehit düştüğü haberinin verilmesinin ardından şehidin evinin bulunduğu mahalle Türk bayrakları ile donatıldı. 22 yaşındaki şehidin 1'i kız ikisi erkek 3 kardeşi olduğu öğrenildi. Şehidin amcası Ali Duran, saat 09.00'da aradıklarında ulaşamadıklarını belirterek, "Babası, amcası ve yeğenlerim Kayseri'ye gitti.Şimdi de haberi geldi şehit oldu diye. Tarhisine 24 gün vardı. Allah belalarını versin. İnşallah, son olur bunlar" diyerek duygularını dile getirdi. Yenimahalle Belediyesi'de şehidin evinin önüne bir taziye çadırı kurdu. Şehidin yarın Ankara'da toprağa verilmesi bekleniyor. AHMET TAŞ Sabah saatlerinde Kayseri’de gerçekleşen saldırı sonrası Kırşehir’e şehit ateşi düştü. Çiçekdağı ilçesi Nüfusuna kayıtlı Ahmet Taş’ın ailesine çocuklarının şehadet haberi verildi. Ailenin ilçedeki evine Türk bayrağı asıldı. MUHAMMET ALİ OCAK Yerköy nüfusuna kayıtlı olan ama ailesi Çiçekdağı ilçesinde ikamet eden Muhammet Ali Ocak’ın da ailesine şehadet bilgisi görevliler tarafından verildi. Bekar olduğu öğrenilen iki şehidin evinden de ağıtlar yükseldi. İlçe halkı ve görevliler tarafından şehitlerin evlerine Türk bayrağı asıldı. Şehit Muhammet Ali Ocak’ın annesinin vefat ettiği ve şehadet haberi ise üvey annesi ile babasına verildi. Şehitler, yarın ilçe merkezlerinde düzenlenen törenlerle son yolculuğuna uğurlanacak. Şehitlerimiz yarın uğurlanıyor  Şehitlerimizden Ahmet TAŞ ve Muhammet Ali OCAK'ın cenaze namazları, 18.12.2016 tarihinde Çiçekdağı Merkez Fatih Camii'nde kılınacak.Şehidimiz Ahmet TAŞ'ın cenazesi Çiçekdağı Bağlarbaşı Mezarlığına; Muhammet Ali OCAK'ın cenazesi ise Yozgat Yerköy Şehitliğine defnedilecek.Şehidimiz Yunus Emre DURAN'ın cenazesi ise 18.12.2016 tarihinde Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek.
Kayseri'de  içinde çarşı iznine çıkan askerlerin de bulunduğu otobüse hain saldırı sonucu şehit olan 14 askerden 3'ünün Kırşehirli olduğu belirlendi. Kayseri’de, çarşı iznine çıkan askerlerin içinde bulunduğu özel halk otobüsünün Talat Bulvarı Caddesi üzerinde Erciyes Üniversitesi önünden geçişi sırasında meydana gelen patlamada 14 askerimiz şehit olmuştu.Şehit olan askerlerden ve üçü de Çiçekdağ'lı olan Ahmet Taş, Muhammet Ali Ocak Ve Yunus Emre Duran'ın hain saldırı sonucu şehit düştüğü belirlendi. YUNUS EMRE DURAN Kayseri'deki terör saldırısında şehit düşen Şehit Er Yunus Emre Duran'ın şehadet haberi baba ocağına ateş ulaştı.

Kayseri'deki terör saldırısında şehit düşen Er Yunus Emre Duran'ın Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde ailesine şehadet haberi verildi.Çiçekdağı nüfusuna kayıtlı Şehidin babası Mahmut ve annesi Aynur Duran'a oğullarının şehit düştüğü haberinin verilmesinin ardından şehidin evinin bulunduğu mahalle Türk bayrakları ile donatıldı.

22 yaşındaki şehidin 1'i kız ikisi erkek 3 kardeşi olduğu öğrenildi. Şehidin amcası Ali Duran, saat 09.00'da aradıklarında ulaşamadıklarını belirterek, "Babası, amcası ve yeğenlerim Kayseri'ye gitti.Şimdi de haberi geldi şehit oldu diye. Tarhisine 24 gün vardı. Allah belalarını versin. İnşallah, son olur bunlar" diyerek duygularını dile getirdi. Yenimahalle Belediyesi'de şehidin evinin önüne bir taziye çadırı kurdu. Şehidin yarın Ankara'da toprağa verilmesi bekleniyor. AHMET TAŞ Sabah saatlerinde Kayseri’de gerçekleşen saldırı sonrası Kırşehir’e şehit ateşi düştü.

Çiçekdağı ilçesi Nüfusuna kayıtlı Ahmet Taş’ın ailesine çocuklarının şehadet haberi verildi. Ailenin ilçedeki evine Türk bayrağı asıldı. MUHAMMET ALİ OCAK Yerköy nüfusuna kayıtlı olan ama ailesi Çiçekdağı ilçesinde ikamet eden Muhammet Ali Ocak’ın da ailesine şehadet bilgisi görevliler tarafından verildi.

Bekar olduğu öğrenilen iki şehidin evinden de ağıtlar yükseldi. İlçe halkı ve görevliler tarafından şehitlerin evlerine Türk bayrağı asıldı. Şehit Muhammet Ali Ocak’ın annesinin vefat ettiği ve şehadet haberi ise üvey annesi ile babasına verildi. Şehitler, yarın ilçe merkezlerinde düzenlenen törenlerle son yolculuğuna uğurlanacak. Şehitlerimiz yarın uğurlanıyor  Şehitlerimizden Ahmet TAŞ ve Muhammet Ali OCAK'ın cenaze namazları, 18.12.2016 tarihinde Çiçekdağı Merkez Fatih Camii'nde kılınacak.Şehidimiz Ahmet TAŞ'ın cenazesi Çiçekdağı Bağlarbaşı Mezarlığına; Muhammet Ali OCAK'ın cenazesi ise Yozgat Yerköy Şehitliğine defnedilecek.Şehidimiz Yunus Emre DURAN'ın cenazesi ise 18.12.2016 tarihinde Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.