Kırşehir'e 11 Yeni Doktor Geldi

SAĞLIK 23.12.2021 - 12:57, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e 11 Yeni Doktor Geldi

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Kırşehir'e 3 uzman ve 3 tabip olmak üzere toplam 11 doktor ataması yapıldığı bildirildi.

Kırşehir'in en önemli porblemlerinden birisi de hastanelerdeki doktor yetersizliği.Birçok doktor istifa etme yasağının kalkması ile birlikte ilimizden ayrıldı.Bu nedenle birçok poliklinikte doktor eksikliği nedeniyle randevularda ve muayenelerde büyük problem yaşanmaya başlandı.Öyle ki Kadın Doğum Polikliniği'ndeki doktor sayısı bir dönem 2'ye kadar düştü.1 doktorun doğumhaneden bir doktorun ise poliklinikte görev yapması nedeniyle büyük bir yığılma yaşandı.Bu nedenle birçok vatandaş doğum için Ankara ve Kayseri gibi illere gitmek mecburiyetinde kalıyor. 11 DOKTOR ATAMASI YAPILDI Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü Aralık Ayı İçerisinde 8'i uzman ve 3'ü tabip olmak üzere toplam 11 doktor ataması yapılacağını duyurdu.Yapılan açıklamada ;  Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1 çocuk cerrahisi, 1 göğüs cerrahisi, 1 yoğunbakım, 1 tıbbi patoloji ve 1 biyokimya uzmanı olmak üzere 5 doktor, Kaman Devlet Hastanesi'ne 1 Kardiyoloji Uzman ve 2 tabip olmak üzere 3 doktor, Mucur Devlet Hastanesi'ne 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı ve 1 aile hekimliği olmak üzere 2 doktor ve İl Ambulans Servisi Bahşhekimliği'ne 1 tabip olmak üzere toplamda 11 doktor atandığı kaydedildi.  
Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Kırşehir'e 3 uzman ve 3 tabip olmak üzere toplam 11 doktor ataması yapıldığı bildirildi.

Kırşehir'in en önemli porblemlerinden birisi de hastanelerdeki doktor yetersizliği.Birçok doktor istifa etme yasağının kalkması ile birlikte ilimizden ayrıldı.Bu nedenle birçok poliklinikte doktor eksikliği nedeniyle randevularda ve muayenelerde büyük problem yaşanmaya başlandı.Öyle ki Kadın Doğum Polikliniği'ndeki doktor sayısı bir dönem 2'ye kadar düştü.1 doktorun doğumhaneden bir doktorun ise poliklinikte görev yapması nedeniyle büyük bir yığılma yaşandı.Bu nedenle birçok vatandaş doğum için Ankara ve Kayseri gibi illere gitmek mecburiyetinde kalıyor.

11 DOKTOR ATAMASI YAPILDI

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü Aralık Ayı İçerisinde 8'i uzman ve 3'ü tabip olmak üzere toplam 11 doktor ataması yapılacağını duyurdu.Yapılan açıklamada ;  Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1 çocuk cerrahisi, 1 göğüs cerrahisi, 1 yoğunbakım, 1 tıbbi patoloji ve 1 biyokimya uzmanı olmak üzere 5 doktor, Kaman Devlet Hastanesi'ne 1 Kardiyoloji Uzman ve 2 tabip olmak üzere 3 doktor, Mucur Devlet Hastanesi'ne 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı ve 1 aile hekimliği olmak üzere 2 doktor ve İl Ambulans Servisi Bahşhekimliği'ne 1 tabip olmak üzere toplamda 11 doktor atandığı kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.