Kırşehir Dolu Dizgin

SPOR 07.02.2021 - 17:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Dolu Dizgin

Ligin 22. haftasaında evinde Kastamonuspor'u ağırlayan Kırşehir Belediyespor sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmanın 2. dakikasında Ahmet Karadayı'nın attığı golle 1-0 öne geçen yeşil beyazlılar.Etkili oyunun maç boyunca sürdürdü ancak bulduğu pozisyonları gole çeviremedi.Maçın 78. dakikasında Eren Taşkın'ın bulduğu golle temsilcimiz farkı 2'ye taşıdı ve maç bu skor ile sona erdi.     Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 40'a yükselterek tekrar 3. sıraya yükseldi. İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU
Ligin 22. haftasaında evinde Kastamonuspor'u ağırlayan Kırşehir Belediyespor sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmanın 2. dakikasında Ahmet Karadayı'nın attığı golle 1-0 öne geçen yeşil beyazlılar.Etkili oyunun maç boyunca sürdürdü ancak bulduğu pozisyonları gole çeviremedi.Maçın 78. dakikasında Eren Taşkın'ın bulduğu golle temsilcimiz farkı 2'ye taşıdı ve maç bu skor ile sona erdi.

 

 

Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 40'a yükselterek tekrar 3. sıraya yükseldi.

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.