Kırşehir Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu

GÜNDEM 06.02.2023 - 21:57, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu

Deprem Bölgesi'ne gönderilmek üzere yardım malzemesi toplanan Kırşehir'de, vatandaşlar tek yürek oldu.

Merkez üssü Kahramanmara olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından 10 ilde büyük bir yıkım meydana geldi.Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremde on binlerce vatandaşımız ise yaralandı.Yaralılar için Cacabey Meydanı'nda kan bağışı kampanyası yürütülürken arama kurtarma çalışmaları için Kırşehir'den ekipler yola çıktı.     Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediyesi koordinasyonu ile oluşturulan 40 araç ve 139 kişiden oluşan ekip, deprem bölgesine ulaştı. Kırşehir'den giden AFAD, UMKE ve İTFAİYE ekipleri arama kurtarma çalışmalarına katılırken Kırşehir'de de hummalı bir çalışma vardı.     Yine Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyesi ve Kızılay koordinasyonu ile oluşturulan yardım toplama merkezlerinde gönüllü vatandaşlarımızın da desteği deprem bölgesindeki vatandaşlar için yardım malzemeleri toplandı ve uygun şekilde paketlendi.     Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonu, Neşet Ertaş Kültür Merkezi, Cacabey ve Cacabey Gençlik Merkezi'nde toplanan yardım paketleri tırlarla deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yüklenmeye başladı.
Deprem Bölgesi'ne gönderilmek üzere yardım malzemesi toplanan Kırşehir'de, vatandaşlar tek yürek oldu.

Merkez üssü Kahramanmara olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından 10 ilde büyük bir yıkım meydana geldi.Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremde on binlerce vatandaşımız ise yaralandı.Yaralılar için Cacabey Meydanı'nda kan bağışı kampanyası yürütülürken arama kurtarma çalışmaları için Kırşehir'den ekipler yola çıktı.

 

 

Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediyesi koordinasyonu ile oluşturulan 40 araç ve 139 kişiden oluşan ekip, deprem bölgesine ulaştı. Kırşehir'den giden AFAD, UMKE ve İTFAİYE ekipleri arama kurtarma çalışmalarına katılırken Kırşehir'de de hummalı bir çalışma vardı.

 

 

Yine Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyesi ve Kızılay koordinasyonu ile oluşturulan yardım toplama merkezlerinde gönüllü vatandaşlarımızın da desteği deprem bölgesindeki vatandaşlar için yardım malzemeleri toplandı ve uygun şekilde paketlendi.

 

 

Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonu, Neşet Ertaş Kültür Merkezi, Cacabey ve Cacabey Gençlik Merkezi'nde toplanan yardım paketleri tırlarla deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yüklenmeye başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.