Kırşehir Deprem Bölgesi İçin Seferber Oldu

GÜNDEM 07.02.2023 - 21:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Deprem Bölgesi İçin Seferber Oldu

Türkiye belki de Cumhuriyet tarihinin en büyük doğal afetini yaşıyor.Kırşehir ise deprem bölgesine yardım ulaştırmak için seferber olmuş durumda.

    Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler ve 100'ü aşkın artçı deprem nedeniyle 10 ilimizde büyük bir yıkım meydana geldi.Depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken on binlerce vatandaşımız ise yaralandı.Kırşehir, bütün zor zamanlarda olduğu gibi vatandaşlarımızın yardımına koşan iller arasında oldu.     Depremzedelere ulaştırılmak üzere Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyesi ve Kızılay koordinasyonunda Cacabey Meydanı, Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonu ve Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde toplanan yardımlar ihtiyaca göre paketlenerek araçlara yükleniyor.Yüklenen yardım paketleri daha sonra depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıkıyor.     Yardım toplama merkezlerindeki hummalı çalışma kameralarımıza yansıdı.Özellikle gençlerin yardım için özverili şekilde çalışması göze çarptı.
Türkiye belki de Cumhuriyet tarihinin en büyük doğal afetini yaşıyor.Kırşehir ise deprem bölgesine yardım ulaştırmak için seferber olmuş durumda.

 

 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler ve 100'ü aşkın artçı deprem nedeniyle 10 ilimizde büyük bir yıkım meydana geldi.Depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken on binlerce vatandaşımız ise yaralandı.Kırşehir, bütün zor zamanlarda olduğu gibi vatandaşlarımızın yardımına koşan iller arasında oldu.

 

 

Depremzedelere ulaştırılmak üzere Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyesi ve Kızılay koordinasyonunda Cacabey Meydanı, Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonu ve Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde toplanan yardımlar ihtiyaca göre paketlenerek araçlara yükleniyor.Yüklenen yardım paketleri daha sonra depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıkıyor.

 

 

Yardım toplama merkezlerindeki hummalı çalışma kameralarımıza yansıdı.Özellikle gençlerin yardım için özverili şekilde çalışması göze çarptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.