Kırşehir'den Ürküten Tablo : Vatandaş Sokağa Döküldü

GÜNDEM 27.04.2020 - 16:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Ürküten Tablo : Vatandaş Sokağa Döküldü

Koronavirüsü ile mücadele kapsamında ''Evde Kal'' çağrısına büyük oranda uyan Kırşehir'de bugün halk sokaklara döküldü.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Codi-19 nedeniyle 31 ilde 4 gün boyunca sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.Sokağa çıkmayan illerde ise '' Evde Kal'' çağrısında bulunulmuştu.Hafta sonu ''sokağa çıkma'' çağrısına uyan Kırşehir'den bugün farklı görüntüler geldi.   Koronavirüsü salgınını önlemek amacıyla günlerce yapılan ''evde kal'' çağrısına uyulan Kırşehir'de bu kez ürküten ''rehavet'' görüntüleri vardı.Özellikle banka önlerinde ve PTT önlerindeki yoğunluk dikkat çekti.Benzer görüntüler Türkiye'nin her ilinde vardı.Vatandaşın sokağa dökülmesinde son günlerde yapılan ''kısıtlamaları esnetme'' açıklamalarının etkili olduğu düşünülüyor.   PTT KUYRUĞUNUN SONU GELMEDİ Covid-19 sürecinde vatandaşların e-devlet şifresi alma, sosyal yardım ve işsizlik ödeneklerinin dağıtımının adresi haline gelen PTT şubesinin önündeki kuyruk, salgın riskine karşın her geçen gün artıyor.   Giderek uzayan kuyrukta sosyal mesafe kuralını uygulamaya çalışan güvenlik güçleri ise vatandaşları sık sık uyarıyor ancak bazı vatandaşların bu kurala kulak asmadığı da gözlemleniyor.
Koronavirüsü ile mücadele kapsamında ''Evde Kal'' çağrısına büyük oranda uyan Kırşehir'de bugün halk sokaklara döküldü.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Codi-19 nedeniyle 31 ilde 4 gün boyunca sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.Sokağa çıkmayan illerde ise '' Evde Kal'' çağrısında bulunulmuştu.Hafta sonu ''sokağa çıkma'' çağrısına uyan Kırşehir'den bugün farklı görüntüler geldi.

 

Koronavirüsü salgınını önlemek amacıyla günlerce yapılan ''evde kal'' çağrısına uyulan Kırşehir'de bu kez ürküten ''rehavet'' görüntüleri vardı.Özellikle banka önlerinde ve PTT önlerindeki yoğunluk dikkat çekti.Benzer görüntüler Türkiye'nin her ilinde vardı.Vatandaşın sokağa dökülmesinde son günlerde yapılan ''kısıtlamaları esnetme'' açıklamalarının etkili olduğu düşünülüyor.

 

PTT KUYRUĞUNUN SONU GELMEDİ

Covid-19 sürecinde vatandaşların e-devlet şifresi alma, sosyal yardım ve işsizlik ödeneklerinin dağıtımının adresi haline gelen PTT şubesinin önündeki kuyruk, salgın riskine karşın her geçen gün artıyor.

 

Giderek uzayan kuyrukta sosyal mesafe kuralını uygulamaya çalışan güvenlik güçleri ise vatandaşları sık sık uyarıyor ancak bazı vatandaşların bu kurala kulak asmadığı da gözlemleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.