Kırşehir'den Üçlü Tarife

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2019 - 16:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Üçlü Tarife

2. lig Kırmızı grupta evinde Kardemir Karabükspor'u ağırlayan Kırşehir Belediyespor sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Yönetimin biletlerde revizyona gitmesinin ardından Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmayı çok sayıda seyirci izledi.Maça hızlı başlayan yeşil beyazlılar 16. dakikada Ahmet Karadayı'nın attığı golle 1-0 öne geçti.Kırşehir Belediyespor maçın 39 dakikasında İsmail Düzgün'ün attığı golle skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarı da bu skorla tamamlandı. Maçın ikinci yarısında her iki takım arasında kıyasıya bir orta saha mücadelesi vardı.70. dakikadan sonra maça ağırlığını iyice koya Kırşehir Belediyespor 74. dakikada İlker Sayan'ın attığı golle 3 farklı öne geçti.Maçta başka gol olmadı.Kırşehirli futbolcular Barış Pınarı harekatına destek vererek gollerden sonra asker selamı verdiler.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 20'ye yükseltti.

2. lig Kırmızı grupta evinde Kardemir Karabükspor'u ağırlayan Kırşehir Belediyespor sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Yönetimin biletlerde revizyona gitmesinin ardından Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmayı çok sayıda seyirci izledi.Maça hızlı başlayan yeşil beyazlılar 16. dakikada Ahmet Karadayı'nın attığı golle 1-0 öne geçti.Kırşehir Belediyespor maçın 39 dakikasında İsmail Düzgün'ün attığı golle skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarı da bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında her iki takım arasında kıyasıya bir orta saha mücadelesi vardı.70. dakikadan sonra maça ağırlığını iyice koya Kırşehir Belediyespor 74. dakikada İlker Sayan'ın attığı golle 3 farklı öne geçti.Maçta başka gol olmadı.Kırşehirli futbolcular Barış Pınarı harekatına destek vererek gollerden sonra asker selamı verdiler.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 20'ye yükseltti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.