Kırşehir'den Rehavet Görüntüleri

YAŞAM 04.05.2020 - 15:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Rehavet Görüntüleri

Koronavirüs ile ilgili üst üste gelen iyimser açıklamaların ardından cadde ve sokaklardan rehavet görüntüleri de gelmeye başladı.

Türkiye'de Koronavirüs salgın artışının azalan seyre geçmesi ve üst üste gelen esnetme açıklamaları ile birlikte Kırşehir'de vatandaşların sosyal mesafe  ve ''gerekmedikçe evden çıkmayın'' kurallarını ihlal ettiği gözlendi.     Özellikle banka kuyruklarında vatandaşların sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak sıraya girdikleri görüntülenirken bazı banka önlerinde ise bu kurala riayet edildiği gözlendi.     Havaların ısınmasıyla ve baharın gelmesi ile birlikte salgının bittiği algısına yol açmaması için belediye hoparlöründen sık uyarı yapılıyor.   Benzer görüntüler noter önlerindeki kuyruklarda da gözlendi.     SOYLU'DAN ''REHAVET'' UYARISI İçişleri Bakanı Süleyman  Soylu, sosyal medya hesabından sokağa kısıtlamasının ermesinin ardından vatandaşlara uyarılarda bulundu. Soylu, “Her sokak kısıtlaması sonrası günler önemlidir. Üç günlük tedbirimiz sonrası rehavete kapılmayalım. Pazartesi, Salı sosyal mesafeye, alışveriş yoğunluğuna, caddelerde kalabalık olmamaya dikkat edelim” ifadelerini kullandı.  
Koronavirüs ile ilgili üst üste gelen iyimser açıklamaların ardından cadde ve sokaklardan rehavet görüntüleri de gelmeye başladı.

Türkiye'de Koronavirüs salgın artışının azalan seyre geçmesi ve üst üste gelen esnetme açıklamaları ile birlikte Kırşehir'de vatandaşların sosyal mesafe  ve ''gerekmedikçe evden çıkmayın'' kurallarını ihlal ettiği gözlendi.

 

 

Özellikle banka kuyruklarında vatandaşların sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak sıraya girdikleri görüntülenirken bazı banka önlerinde ise bu kurala riayet edildiği gözlendi.

 

 

Havaların ısınmasıyla ve baharın gelmesi ile birlikte salgının bittiği algısına yol açmaması için belediye hoparlöründen sık uyarı yapılıyor.

 

Benzer görüntüler noter önlerindeki kuyruklarda da gözlendi.

 

 

SOYLU'DAN ''REHAVET'' UYARISI

İçişleri Bakanı Süleyman  Soylu, sosyal medya hesabından sokağa kısıtlamasının ermesinin ardından vatandaşlara uyarılarda bulundu. Soylu, “Her sokak kısıtlaması sonrası günler önemlidir. Üç günlük tedbirimiz sonrası rehavete kapılmayalım. Pazartesi, Salı sosyal mesafeye, alışveriş yoğunluğuna, caddelerde kalabalık olmamaya dikkat edelim” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.