Kırşehir'den Nevşehirspor Taraftarına Yasak

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2017 - 10:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Nevşehirspor Taraftarına Yasak

Bölgesel amatör lig 6.Grupta hafta sonu oynanacak olan Yeşil Kırşehirspor- Nevşehirspor maçı öncesi konuk takım Kırmızı-Beyazlı ekip taraftarına Kırşehir spor Güvenlik Kurulu tarafından yasak getirildi. Daha önce, ligin 7. haftasında Nevşehirspor'a konuk olan Yeşil Kırşehirspor taraftarına ve kafilesine, Nevşehir'de taşlı saldırıda bulunulmuş, daha sonra da  Nevşehir taraftarları tribünde çirkin bir pankart açmıştı.Yapılan bu saldırı ve tacizler; '' Bu neyin düşmanlığı'' dedirtmişti.Bu olayların ardından Kırşehirspor Güvenlik Kurulu, güvenlik gerekçesiyle Nevşehirspor taraftarına yasak getirdi. BAŞKAN DA GELMİYOR Alınan bu karar sonrasında açıklamada bulunan Nevşehirspor GK Başkanı Muzaffer Leblebici ; "Seyircimizi kabul etmeyen karşılaşmada bende olmayacağım" dedi. Öte yandan Taraftarlara konulan konulan yasağın kaldırılmasını isteyen Nevşehirspor taraftarları da isyan etti.Nevşehispor taraftarının verdiği tepkiye bir anlam veremeyen Kırşehirspor taraftarı ise ; ''Yaptıkları terbiyesizlikleri ne çabuk unutmuşlar yorumunda bulundu.'' İŞTE O KARAR
Bölgesel amatör lig 6.Grupta hafta sonu oynanacak olan Yeşil Kırşehirspor- Nevşehirspor maçı öncesi konuk takım Kırmızı-Beyazlı ekip taraftarına Kırşehir spor Güvenlik Kurulu tarafından yasak getirildi.

Daha önce, ligin 7. haftasında Nevşehirspor'a konuk olan Yeşil Kırşehirspor taraftarına ve kafilesine, Nevşehir'de taşlı saldırıda bulunulmuş, daha sonra da  Nevşehir taraftarları tribünde çirkin bir pankart açmıştı.Yapılan bu saldırı ve tacizler; '' Bu neyin düşmanlığı'' dedirtmişti.Bu olayların ardından Kırşehirspor Güvenlik Kurulu, güvenlik gerekçesiyle Nevşehirspor taraftarına yasak getirdi. BAŞKAN DA GELMİYOR Alınan bu karar sonrasında açıklamada bulunan Nevşehirspor GK Başkanı Muzaffer Leblebici ; "Seyircimizi kabul etmeyen karşılaşmada bende olmayacağım" dedi. Öte yandan Taraftarlara konulan konulan yasağın kaldırılmasını isteyen Nevşehirspor taraftarları da isyan etti.Nevşehispor taraftarının verdiği tepkiye bir anlam veremeyen Kırşehirspor taraftarı ise ; ''Yaptıkları terbiyesizlikleri ne çabuk unutmuşlar yorumunda bulundu.'' İŞTE O KARAR
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.