Kırşehir'den Mezun Olan Tıp Öğrencilerinin Büyük Başarısı

EĞİTİM 20.10.2022 - 10:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Mezun Olan Tıp Öğrencilerinin Büyük Başarısı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavında (TUS) büyük başarı gösterdi.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Mezun Başarı Atlasında bulunan TUS başarı istatistiklerine göre TUS’ta Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, hem Temel Tıp Bilimleri hem de Klinik Tıp Bilimleri olmak üzere iki alanda da 6. olarak büyük bir başarı gösterdi.     ÜNİVERSİTENİN SIRALAMASI DA YÜKSELDİ Tıp Fakültesi öğrencilerinin bu başarısı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Devlet Üniversitesi Tıp Fakülteleri içinde 4. ve Afiliye Tıp Fakülteleri sıralamasında da 2. olmasını sağladı.  Üniversite Tıp Fakültesi yönetimi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne bu güzel başarıyı sağlayan öğrencilerini tebrik ederken öğrencilerin yetiştirilmesi ve eğitimlerinde büyük emek ve gayretleri olan öğretim üyelerine de teşekkür etti.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavında (TUS) büyük başarı gösterdi.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Mezun Başarı Atlasında bulunan TUS başarı istatistiklerine göre TUS’ta Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, hem Temel Tıp Bilimleri hem de Klinik Tıp Bilimleri olmak üzere iki alanda da 6. olarak büyük bir başarı gösterdi.

 

 

ÜNİVERSİTENİN SIRALAMASI DA YÜKSELDİ

Tıp Fakültesi öğrencilerinin bu başarısı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Devlet Üniversitesi Tıp Fakülteleri içinde 4. ve Afiliye Tıp Fakülteleri sıralamasında da 2. olmasını sağladı.  Üniversite Tıp Fakültesi yönetimi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne bu güzel başarıyı sağlayan öğrencilerini tebrik ederken öğrencilerin yetiştirilmesi ve eğitimlerinde büyük emek ve gayretleri olan öğretim üyelerine de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.