Kırşehir'den KPSS Manzaraları

EĞİTİM 01.08.2021 - 11:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den KPSS Manzaraları

Milyonlarca memur adayının ter döktüğü KPSS Sınavı Kırşehir'de Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı yerleşkesinde gerçekleştirilen KPSS sınavı nedeniyle Bağbaşı hattında yoğun bir trafik yaşandı.Sınavın tek bir noktada gerçekleştirilmesi nedeniyle binlerce öğrenci ve aileleri sınav yerine zamanında gidebilmek için büyük gayret harcadı.     Memur adaylarının sınava zamanında yetişebilmeleri için ışıklı kavşak noktalarında trafik polisi ekipleri görev yaptı.Ahi Evran Üniversitesi yerleşkesi girişindi uzun araç kuyrukları oluştu.     Öğrenciler sınav salonunda olunması gereken saat 10:00'a yetişebilmek için nüyük çaba sarfederken sadece 1 kişinin sınavı dakikalarla kaçırdığı gözlendi.Velilerin bir kısmı sınavın tek bir noktada olması nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandığını ve bu gecikmelerin de normal olduğunu belirterek duruma tepki gösterdi.     Sınavı Dakikalarla kaçıran öğrenci ve annesi görevlilere ısrarda bulunmayıp sadece üzülmekle yetindi.
Milyonlarca memur adayının ter döktüğü KPSS Sınavı Kırşehir'de Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı yerleşkesinde gerçekleştirilen KPSS sınavı nedeniyle Bağbaşı hattında yoğun bir trafik yaşandı.Sınavın tek bir noktada gerçekleştirilmesi nedeniyle binlerce öğrenci ve aileleri sınav yerine zamanında gidebilmek için büyük gayret harcadı.

 

 

Memur adaylarının sınava zamanında yetişebilmeleri için ışıklı kavşak noktalarında trafik polisi ekipleri görev yaptı.Ahi Evran Üniversitesi yerleşkesi girişindi uzun araç kuyrukları oluştu.

 

 

Öğrenciler sınav salonunda olunması gereken saat 10:00'a yetişebilmek için nüyük çaba sarfederken sadece 1 kişinin sınavı dakikalarla kaçırdığı gözlendi.Velilerin bir kısmı sınavın tek bir noktada olması nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandığını ve bu gecikmelerin de normal olduğunu belirterek duruma tepki gösterdi.

 

 

Sınavı Dakikalarla kaçıran öğrenci ve annesi görevlilere ısrarda bulunmayıp sadece üzülmekle yetindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.