Kırşehir'den Köy Okulları İçin Kitap Kampanyası

EĞİTİM 16.10.2022 - 00:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Köy Okulları İçin Kitap Kampanyası

Eğitimin Gücü Sendikası Kırşehir İl Temsilciliği, köy okulları için kitap kampanyası düzenliyor.

Köy Okullarına kitap kampanyası ile ilgili bilgi aktaran Şenol Dönmez, ''Kırşehir İl Temsilciliğimiz “Okuma ihtiyacı barut gibidir. Bir kere tutuşunca artık sönmez.” düsturundan yola çıkarak tutuşturduğu kıvılcımı sizlerin de desteğiyle alevlendirmeyi hedefliyor.Hep Birlikte, El Ele, Kitaplar Bizimle ! Bağışlayacağınız her kitabın çocuklarımızın hayallerine katacağı renk; size umut, ülkemize bilgi olarak dönecek.Bağışlayacağınız her kitabın çocuklarımızın hayallerine katacağı renk; size umut, ülkemize bilgi olarak dönecek.'' ifadelerini kullandı. 31 Aralık 2022 tarihine kadar ülkemizin farklı köy okullarına gönderilmek üzere kitaplarınızı Kırşehir İl Temsilciliğimize ulaştırabilirsiniz. İletişim: 0 505 242 18 37
Eğitimin Gücü Sendikası Kırşehir İl Temsilciliği, köy okulları için kitap kampanyası düzenliyor.

Köy Okullarına kitap kampanyası ile ilgili bilgi aktaran Şenol Dönmez, ''Kırşehir İl Temsilciliğimiz “Okuma ihtiyacı barut gibidir. Bir kere tutuşunca artık sönmez.” düsturundan yola çıkarak tutuşturduğu kıvılcımı sizlerin de desteğiyle alevlendirmeyi hedefliyor.Hep Birlikte, El Ele, Kitaplar Bizimle ! Bağışlayacağınız her kitabın çocuklarımızın hayallerine katacağı renk; size umut, ülkemize bilgi olarak dönecek.Bağışlayacağınız her kitabın çocuklarımızın hayallerine katacağı renk; size umut, ülkemize bilgi olarak dönecek.'' ifadelerini kullandı.


31 Aralık 2022 tarihine kadar ülkemizin farklı köy okullarına gönderilmek üzere kitaplarınızı Kırşehir İl Temsilciliğimize ulaştırabilirsiniz.

İletişim: 0 505 242 18 37

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.