Kırşehir'den Giden Ekipler Arama Kurtarma Çalışmalarında

GÜNDEM 08.02.2023 - 13:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Giden Ekipler Arama Kurtarma Çalışmalarında

Kırşehir'den Deprem Bölgesi'ne sevk edilen ekipler, arama kurtarma faaliyetlerine katılıyor.

  Çok sayıda insanın göçük altında kaldığı Deprem Bölgesi'nde arama kurtarma faaliyetleri devam ediyor.Kırşehir Valiliği ve Belediyesi koordinasyonu'nda gönderilen 40 araç ve 139 kişilik ekibe yenileri de eklendi. AFAD, UMKE ve Kırşehir İtfaiyesi ekiplerine ek olarak Kırşehir Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de arama kurtarma faaliyetlerine katılıyor. Saat 13.50 itibarıyla can kaybı 8 bin 574, yaralı sayısı 49 bin 133, yıkılan bina sayısı 6 bin 444, “yıkıldı” ihbarı gelen bina sayısı ise 11 bin 302 olarak açıklandı.        
Kırşehir'den Deprem Bölgesi'ne sevk edilen ekipler, arama kurtarma faaliyetlerine katılıyor.

 

Çok sayıda insanın göçük altında kaldığı Deprem Bölgesi'nde arama kurtarma faaliyetleri devam ediyor.Kırşehir Valiliği ve Belediyesi koordinasyonu'nda gönderilen 40 araç ve 139 kişilik ekibe yenileri de eklendi.

AFAD, UMKE ve Kırşehir İtfaiyesi ekiplerine ek olarak Kırşehir Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de arama kurtarma faaliyetlerine katılıyor.

Saat 13.50 itibarıyla can kaybı 8 bin 574, yaralı sayısı 49 bin 133, yıkılan bina sayısı 6 bin 444, “yıkıldı” ihbarı gelen bina sayısı ise 11 bin 302 olarak açıklandı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.