Kırşehir'den Eski İlçesine Vefa

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2019 - 18:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Eski İlçesine Vefa

Kırşehir Belediyesi kullanımda olmayan şehir içi otobüslerinden birisini 1 yıllığına Hacıbektaş belediyesinin hizmetine verdi.Otobüs öğrencileri taşımak için kullanılacak. 1954 yılında Kırşehir'den koparılarak Nevşehir'e bağlanan Hacıbektaş , yıllar sonra 31 mart seçimlerinin ardından Kırşehir Belediyesinin yeni yönetimi tarafından kardeş belediye ilan edilmişti.Her fırsatta üvey evlat muamelesi gördüklerini belirten Hacıbektaşlılara, Kırşehir el uzatarak kullanımda olmayan 7 şehir içi otobüsünden birisini 1 yıllığına sembolik bir ücret karşılığında Hacıbektaş Belediyesine kiraladı. KARAR MECLİSTE ALINDI Hacıbektaş Belediyesine otobüs tahsis kararı geçtiğimi eylül ayı meclis toplantısında alındı.Gündeme gelen oylama yapılan karara CHP, MHP ve İYİ Partililer onay verdi.AKP'li meclis üyeleri ise karara karşı çıktı. HACIBEKTAŞ BELEDİYE BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR Konu ile ilgili Hacıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok otobüsün Kırşehir Belediyesi tarafından okul servisi olarak kullanılmak üzere tahsis edildiğini belirtti. Altıok '' Başta Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Selehattin EKİCİOĞLU’na ,Başkan Yardımcımız Hemşehrimiz Osman UÇAR’a ve Belediye Meclis Üyelerimize şahsım ve Hacıbektaş Belediyesi adına sonsuz teşekkür ediyorum.'' diyerek teşekkürlerini iletti.

Kırşehir Belediyesi kullanımda olmayan şehir içi otobüslerinden birisini 1 yıllığına Hacıbektaş belediyesinin hizmetine verdi.Otobüs öğrencileri taşımak için kullanılacak.

1954 yılında Kırşehir'den koparılarak Nevşehir'e bağlanan Hacıbektaş , yıllar sonra 31 mart seçimlerinin ardından Kırşehir Belediyesinin yeni yönetimi tarafından kardeş belediye ilan edilmişti.Her fırsatta üvey evlat muamelesi gördüklerini belirten Hacıbektaşlılara, Kırşehir el uzatarak kullanımda olmayan 7 şehir içi otobüsünden birisini 1 yıllığına sembolik bir ücret karşılığında Hacıbektaş Belediyesine kiraladı.

KARAR MECLİSTE ALINDI

Hacıbektaş Belediyesine otobüs tahsis kararı geçtiğimi eylül ayı meclis toplantısında alındı.Gündeme gelen oylama yapılan karara CHP, MHP ve İYİ Partililer onay verdi.AKP'li meclis üyeleri ise karara karşı çıktı.

HACIBEKTAŞ BELEDİYE BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR

Konu ile ilgili Hacıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok otobüsün Kırşehir Belediyesi tarafından okul servisi olarak kullanılmak üzere tahsis edildiğini belirtti.

Altıok '' Başta Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Selehattin EKİCİOĞLU’na ,Başkan Yardımcımız Hemşehrimiz Osman UÇAR’a ve Belediye Meclis Üyelerimize şahsım ve Hacıbektaş Belediyesi adına sonsuz teşekkür ediyorum.'' diyerek teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.