Kırşehir'den Deprem Bölgesi'ne 608 Küçükbaş 12 Büyükbaş

GÜNDEM 13.02.2023 - 02:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Deprem Bölgesi'ne 608 Küçükbaş 12 Büyükbaş

Kırşehir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, depremzedeler için il genelinde 608 küçükbaş ve 12 büyükbaş hayvan toplandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve büyük bir yıkıma neden olan 2 büyük depremin ardından deprem bölgesi ve depremzedeler için büyük bir seferberlik başlatılmıştı.Yardım seferberliğine Kırşehir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği de dahil oldu.Birlik Başkanı Erol Doğan Öncülüğünde Kırşehir'deki üreticilerden 608 küçükbaş ve 12 büyükbaş hayvan toplandı.   ETLER KAVURMA YAPILARAK DEPREMZEDELERE DAĞITILACAK Kesilen hayvanların etleri Sivas et ve süt kurumunda kavurma yapıldıktan sonra depremzedelere gönderilecek.Kırşehir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği başkanı Erdol Doğan yaptığı açıklamada, ''Birlik ve dayanışma örneği gösterdiğiniz çok teşekkür ederiz. Umarım bir nebze de olsun yardımımız dokunur. Depremde ölenlere Allah’dan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar dileriz. Birdaha böyle acılar yaşamamak en büyük temennimizdir'' ifadelerini kullandı.    
Kırşehir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, depremzedeler için il genelinde 608 küçükbaş ve 12 büyükbaş hayvan toplandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve büyük bir yıkıma neden olan 2 büyük depremin ardından deprem bölgesi ve depremzedeler için büyük bir seferberlik başlatılmıştı.Yardım seferberliğine Kırşehir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği de dahil oldu.Birlik Başkanı Erol Doğan Öncülüğünde Kırşehir'deki üreticilerden 608 küçükbaş ve 12 büyükbaş hayvan toplandı.

 

ETLER KAVURMA YAPILARAK DEPREMZEDELERE DAĞITILACAK

Kesilen hayvanların etleri Sivas et ve süt kurumunda kavurma yapıldıktan sonra depremzedelere gönderilecek.Kırşehir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği başkanı Erdol Doğan yaptığı açıklamada, ''Birlik ve dayanışma örneği gösterdiğiniz çok teşekkür ederiz. Umarım bir nebze de olsun yardımımız dokunur. Depremde ölenlere Allah’dan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar dileriz. Birdaha böyle acılar yaşamamak en büyük temennimizdir'' ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.