Kırşehir'den Azerbaycan'a Bayraklı Destek

16.10.2020 - 22:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Azerbaycan'a Bayraklı Destek

Ermenistan'ın işgal ettiği öz toprakları olan Karabağ'ı kurtarmak için savaşan Azerbaycan'a destek için Kırşehir sokakları Türk ve Azerbaycan Bayrakları ile donatılıyor.

1992 yılında Azerbaycan'a ait Karabağ topraklarını işgal eden ve Ermenistan burada yaşayan yüz binlerce Türk'ü yerinden yurdundan ederken , silahsız ve masum kadın, çocuk, yaşlı demeden binlerce Türk'ü de katletmişti.28 yıldır Ermenistan işgali altında bulunan Karabağ'dan Azerbaycan'da ki sivil halka yönelik yapılan saldırı sonrasında Azerbaycan Ermenistan'a savaş ilan ederek , Karabağ'ı kurtarmak için operasyon başlatmıştı.Operasyonda birçok bölgeyi işgalden kurtaran Azerbaycan kardeş Ülke Türkiye'nin de verdiği destekle Ermenistan Ordusu'na büyük kayıplar verdiriyor.Operasyonun ilk günlerinde Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya da yayınladıkları mesajla Azerbaycan'a desteklerini iletmişlerdi. CADDE VE SOKAKLAR TÜRK VE AZERBAYCAN BAYRAKLARI İLE DONATILIYOR Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırşehir'de de Azerbaycan'a sonsuz bir destek var.Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı hizmet binasının bulunduğu Atatürk Caddesine Türk ve Azerbaycan Bayrakları asılmıştı.     Benzer bir destek bu kez İYİ Parti İl Başkanlığından geldi.İl Binasının bulunduğu Ankara Caddesine dev Türk ve Azerbaycan Bayrakları asıldı.     Daha önce Özbağ Belediyesi de Ermenistan ile savaş halinde olan Azerbaycan'a destek vermek için hizmet binasın Azerbaycan Bayrağı asmıştı.  
Ermenistan'ın işgal ettiği öz toprakları olan Karabağ'ı kurtarmak için savaşan Azerbaycan'a destek için Kırşehir sokakları Türk ve Azerbaycan Bayrakları ile donatılıyor.

1992 yılında Azerbaycan'a ait Karabağ topraklarını işgal eden ve Ermenistan burada yaşayan yüz binlerce Türk'ü yerinden yurdundan ederken , silahsız ve masum kadın, çocuk, yaşlı demeden binlerce Türk'ü de katletmişti.28 yıldır Ermenistan işgali altında bulunan Karabağ'dan Azerbaycan'da ki sivil halka yönelik yapılan saldırı sonrasında Azerbaycan Ermenistan'a savaş ilan ederek , Karabağ'ı kurtarmak için operasyon başlatmıştı.Operasyonda birçok bölgeyi işgalden kurtaran Azerbaycan kardeş Ülke Türkiye'nin de verdiği destekle Ermenistan Ordusu'na büyük kayıplar verdiriyor.Operasyonun ilk günlerinde Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya da yayınladıkları mesajla Azerbaycan'a desteklerini iletmişlerdi.

CADDE VE SOKAKLAR TÜRK VE AZERBAYCAN BAYRAKLARI İLE DONATILIYOR

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırşehir'de de Azerbaycan'a sonsuz bir destek var.Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı hizmet binasının bulunduğu Atatürk Caddesine Türk ve Azerbaycan Bayrakları asılmıştı.

 

 

Benzer bir destek bu kez İYİ Parti İl Başkanlığından geldi.İl Binasının bulunduğu Ankara Caddesine dev Türk ve Azerbaycan Bayrakları asıldı.

 

 

Daha önce Özbağ Belediyesi de Ermenistan ile savaş halinde olan Azerbaycan'a destek vermek için hizmet binasın Azerbaycan Bayrağı asmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.