Kırşehir'den Ankara'ya Giden Çift Feci Kazayı Ucuz Atlattı

ASAYİŞ 15.10.2022 - 22:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Ankara'ya Giden Çift Feci Kazayı Ucuz Atlattı

Kırşehir'den Ankara'ya gitmekte olan çiftin bulunduğu araç, Keskin'de traktörle çarpıştı.Meydana gelen trafik kazasında Kırşehirli çiftin aracı hurdaya dönerken araçta bulunan sürücü Ömer Uyaroğlu yara almadan eşi Hatice Uyaroğlu ise hafif yaralı olarak kurtuldu.

Kaza, Kırşehir-Kırıkkale karayolu üzerindeki Keskin Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ömer Uyaroğlu (65) idaresindeki 06 EV 9616 plakalı otomobil, Arap Ulu’nun kullandığı 71 DF 037 plakalı traktöre çarptı. Metrelerce savrularak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Uyaroğlu, kazadan yara almadan kurtulurken, eşi Hatice Uyaroğlu da ambulansla hastaneye kaldırıldı.     Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi altına alınan 62 yaşındaki kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İtfaiye ekipleri de aracın yanma riskine karşı tedbir aldı. Polis ekiplerince yapılan kontrollerde, traktörün muayenesi ve sigortasının olmadığı tespit edildi. Trafikten men edilen traktör, çekiciyle otoparka kaldırıldı.     Kırşehir’den Ankara’ya giden otomobil sürücüsü Ömer Uyaroğlu, “Keskin Organize Sanayi Bölgesi’nde traktörün önüme geçmesi nedeniyle, üstünde sac ayağı ve 1 metrede sol tarafa çıkık olması nedeniyle, ben sol şeride geçtim. Sağ şeride geçemedim arkamdan araba geliyordu. Bir anlık mesele. Araba sağ tarafa sürüne sürüne geldi” dedi.
Kırşehir'den Ankara'ya gitmekte olan çiftin bulunduğu araç, Keskin'de traktörle çarpıştı.Meydana gelen trafik kazasında Kırşehirli çiftin aracı hurdaya dönerken araçta bulunan sürücü Ömer Uyaroğlu yara almadan eşi Hatice Uyaroğlu ise hafif yaralı olarak kurtuldu.

Kaza, Kırşehir-Kırıkkale karayolu üzerindeki Keskin Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ömer Uyaroğlu (65) idaresindeki 06 EV 9616 plakalı otomobil, Arap Ulu’nun kullandığı 71 DF 037 plakalı traktöre çarptı. Metrelerce savrularak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Uyaroğlu, kazadan yara almadan kurtulurken, eşi Hatice Uyaroğlu da ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

 

Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi altına alınan 62 yaşındaki kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İtfaiye ekipleri de aracın yanma riskine karşı tedbir aldı. Polis ekiplerince yapılan kontrollerde, traktörün muayenesi ve sigortasının olmadığı tespit edildi. Trafikten men edilen traktör, çekiciyle otoparka kaldırıldı.

 

 

Kırşehir’den Ankara’ya giden otomobil sürücüsü Ömer Uyaroğlu, “Keskin Organize Sanayi Bölgesi’nde traktörün önüme geçmesi nedeniyle, üstünde sac ayağı ve 1 metrede sol tarafa çıkık olması nedeniyle, ben sol şeride geçtim. Sağ şeride geçemedim arkamdan araba geliyordu. Bir anlık mesele. Araba sağ tarafa sürüne sürüne geldi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.