Kırşehir'den Afet Bölgesi'ne Yardım İçin Yola Çıktılar

GÜNDEM 14.08.2021 - 09:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Afet Bölgesi'ne Yardım İçin Yola Çıktılar

Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketi sonucu başlatılan çalışmalara Kırşehir'den de çok sayıda araç desteği verildi.Araçlar ve ekip çalışmalar için yola çıktı.

Kırşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada,  İl Özel İdaresi bünyesindeki 1 paletli ekskavatör, 1 tekerlekli yükleyici, 1 vidanjör, 1 JCB kepçe, 1 kamyon, 3 taşıyıcı araç ve 2 öncü araç ile Kırşehir Belediyesi'ne ait 1 adet küçük kepçeden oluşan araç konvoyu, 11 kişilik ekip ile Kastamonu’ya yardım için yola çıktığı belirtildi.   Açıklamada , ''Sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel felaketi sonrasında oluşan yaraları sarmak için Kırşehir Valiliği koordinasyonunda yola çıkan iş makinelerinin sabah erken saatlerde Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde olması bekleniyor.Kastamonu, Sinop ve Bartın’da gerçekleşen sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz'' denildi.
Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketi sonucu başlatılan çalışmalara Kırşehir'den de çok sayıda araç desteği verildi.Araçlar ve ekip çalışmalar için yola çıktı.

Kırşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada,  İl Özel İdaresi bünyesindeki 1 paletli ekskavatör, 1 tekerlekli yükleyici, 1 vidanjör, 1 JCB kepçe, 1 kamyon, 3 taşıyıcı araç ve 2 öncü araç ile Kırşehir Belediyesi'ne ait 1 adet küçük kepçeden oluşan araç konvoyu, 11 kişilik ekip ile Kastamonu’ya yardım için yola çıktığı belirtildi.

 


Açıklamada , ''Sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel felaketi sonrasında oluşan yaraları sarmak için Kırşehir Valiliği koordinasyonunda yola çıkan iş makinelerinin sabah erken saatlerde Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde olması bekleniyor.Kastamonu, Sinop ve Bartın’da gerçekleşen sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz'' denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.