Kırşehir'den 4 Dernek Askerlerimize Destek İçin Cephe Hattına Gidecek

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2018 - 12:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den 4 Dernek Askerlerimize Destek İçin Cephe Hattına Gidecek

Kırşehir'den Şehit Aileleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Malül Gaziler Derneği , Uzmanlar Federasyonu , Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için cephe hattına gidecekler. 9 Şubat Cuma günü  toplam 2 otobüsle 100'e yakın kişinin gitmesinin planlandığı yolculuk ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan ,'' Misak-ı Milli sınırlarımızın güvenliğini sağlamak , her türlü terör tehdidini ortadan kaldırmak ve Afrin'de yaşayan Arap, Türkmen ve Kürt kardeşlerimizi terör örgütlerinin baskısından , zulmünden kurtarmak amacıyla başlattığımızı Zeytindalı Operasyonunu milletçe var gücümüzle destekliyoruz , verilen her türlü göreve hazır olduğumuzu bildirmek istiyoruz.'' ifadelerine yer verdi. Kılıçaslan açıklamasına şöyle devam etti ; ''Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun, 80 milyonun duaları,destekleri , gönülleri onlarla... Dosta güven düşmana korku salan bu operasyonda askerimiz büyük bir başarıyla hedefine ilerliyor.Şehitlermize Allah'dan rahmet , gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.Başkomutanımızın kararlılığı , analarımızın duaları, ordumuzun kudretiyle operasyonun zaferle sonuçlanacağına inancımız tamdır.Türkiye büyük bir devlettir.Tarihten bu yana gücüyle , kudretiyle, mazlumlara karşı şefkatiyle , milli kararlığıyla var olmuştur ve var olmaya da devam edecektir. Türkiye bu operasyonla haklı davasını ortaya koymuştur.Sadece terör örgütlerine karşı değil arkasındaki güçlere karşı da dimdik, kararlı bir şekilde duracak ve bu ülkeyi böldürmeyeceğiz.Milli birlik ve beraberliğimizle tüm tehditlerin üstesinden geliriz.Tek devlet, tek millet , tek bayrak, tek vatan ilkesinden dönüş yok.''      
Kırşehir'den Şehit Aileleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Malül Gaziler Derneği , Uzmanlar Federasyonu , Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için cephe hattına gidecekler.

9 Şubat Cuma günü  toplam 2 otobüsle 100'e yakın kişinin gitmesinin planlandığı yolculuk ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan ,'' Misak-ı Milli sınırlarımızın güvenliğini sağlamak , her türlü terör tehdidini ortadan kaldırmak ve Afrin'de yaşayan Arap, Türkmen ve Kürt kardeşlerimizi terör örgütlerinin baskısından , zulmünden kurtarmak amacıyla başlattığımızı Zeytindalı Operasyonunu milletçe var gücümüzle destekliyoruz , verilen her türlü göreve hazır olduğumuzu bildirmek istiyoruz.'' ifadelerine yer verdi. Kılıçaslan açıklamasına şöyle devam etti ; ''Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun, 80 milyonun duaları,destekleri , gönülleri onlarla... Dosta güven düşmana korku salan bu operasyonda askerimiz büyük bir başarıyla hedefine ilerliyor.Şehitlermize Allah'dan rahmet , gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.Başkomutanımızın kararlılığı , analarımızın duaları, ordumuzun kudretiyle operasyonun zaferle sonuçlanacağına inancımız tamdır.Türkiye büyük bir devlettir.Tarihten bu yana gücüyle , kudretiyle, mazlumlara karşı şefkatiyle , milli kararlığıyla var olmuştur ve var olmaya da devam edecektir. Türkiye bu operasyonla haklı davasını ortaya koymuştur.Sadece terör örgütlerine karşı değil arkasındaki güçlere karşı da dimdik, kararlı bir şekilde duracak ve bu ülkeyi böldürmeyeceğiz.Milli birlik ve beraberliğimizle tüm tehditlerin üstesinden geliriz.Tek devlet, tek millet , tek bayrak, tek vatan ilkesinden dönüş yok.''      
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.