Kırşehir'den 2. Yarıya Güzel Başlangıç

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2020 - 17:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den 2. Yarıya Güzel Başlangıç

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor sahasında oynadığı Eyüpspor maçından 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmayı çok sayıda taraftar da takip etti.Maçın ilk yarısında etkili olan taraf yeşil beyazlılar oldu ancak bulduğu gol pozisyonlarını bir türlü değerlendiremedi.Maçın 41. dakikasında ceza sahası içerisindeki pozisyonda maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi.Turan Yılmaz penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın ikinci yarısında her iki takım da çekişmeli bir mücadele gösterdi.Karşılıklı pozisyonlar değerlendirilemeyince maç 1-0'lık Kırşehir Belediyespor galibiyetiyle sona erdi.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanının 33'e yükselterek 5. sıraya yükseldi. LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE : Fotoğraflar : Salih Hançer

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor sahasında oynadığı Eyüpspor maçından 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmayı çok sayıda taraftar da takip etti.Maçın ilk yarısında etkili olan taraf yeşil beyazlılar oldu ancak bulduğu gol pozisyonlarını bir türlü değerlendiremedi.Maçın 41. dakikasında ceza sahası içerisindeki pozisyonda maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi.Turan Yılmaz penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın ikinci yarısında her iki takım da çekişmeli bir mücadele gösterdi.Karşılıklı pozisyonlar değerlendirilemeyince maç 1-0'lık Kırşehir Belediyespor galibiyetiyle sona erdi.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanının 33'e yükselterek 5. sıraya yükseldi.

LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE :

Fotoğraflar : Salih Hançer

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.