Kırşehir'den 2 Proje 2020 Yılı Yatırım Programına Alındı

EĞİTİM 08.06.2020 - 22:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den 2 Proje 2020 Yılı Yatırım Programına Alındı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde Kütüphane ve İslami İlimler Fakültesi Binaları 2020 Yatırım Planına alındı.

  27 Mayıs 2016 tarihinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde düzenlenen fahri doktora takdim töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile üniversiteye ait kütüphane yapım işi Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığına verilmişti.Bu kararın ardından dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya arasında kütüphane ypaım işi için protokol imzalanmıştı.Rektör Karakaya yapım işi için Strateji ve Bütçe Başkanlığından gerekli hibe desteklerinin sağlandığını açıkladı.     2016 yılında hayırsever iş adamı Muzaffer Marşap tarafından yapımına başlanan İslami İlimler Fakültesi de Cumhurbaşkanlığı kararıyla 2020 yılı yatırım programına dahil edildi.13 Mayıs 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararı ile 7 bin 500 metrekare olan İslami İlimler Faültesi ile 11 bin metrekare olan kütüphane binasının 2020 yılı Yatırım progrmaına dahil edilmesi hakkında açıklamada bulunan Rektör Karakaya , üniversitelerin en önemli ihtiyaçları arasında kütüphanelerin ve dersliklerin olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti , ''Maddi ihtiyacımız olan hibemizi Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda aldık.Bundan sonraki en öenmli işimiz süratli bir şekilde binalarımızı tamamlayarak öğrencilerimizin hizmetine sunmak olacaktır.'' dedi.      
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde Kütüphane ve İslami İlimler Fakültesi Binaları 2020 Yatırım Planına alındı.

 

27 Mayıs 2016 tarihinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde düzenlenen fahri doktora takdim töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile üniversiteye ait kütüphane yapım işi Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığına verilmişti.Bu kararın ardından dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya arasında kütüphane ypaım işi için protokol imzalanmıştı.Rektör Karakaya yapım işi için Strateji ve Bütçe Başkanlığından gerekli hibe desteklerinin sağlandığını açıkladı.

 

 

2016 yılında hayırsever iş adamı Muzaffer Marşap tarafından yapımına başlanan İslami İlimler Fakültesi de Cumhurbaşkanlığı kararıyla 2020 yılı yatırım programına dahil edildi.13 Mayıs 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararı ile 7 bin 500 metrekare olan İslami İlimler Faültesi ile 11 bin metrekare olan kütüphane binasının 2020 yılı Yatırım progrmaına dahil edilmesi hakkında açıklamada bulunan Rektör Karakaya , üniversitelerin en önemli ihtiyaçları arasında kütüphanelerin ve dersliklerin olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti , ''Maddi ihtiyacımız olan hibemizi Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda aldık.Bundan sonraki en öenmli işimiz süratli bir şekilde binalarımızı tamamlayarak öğrencilerimizin hizmetine sunmak olacaktır.'' dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.