Kırşehir'deki Sokak Hayvanları İçin Barınma ve Yiyecek Desteği

YAŞAM 19.01.2022 - 11:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'deki Sokak Hayvanları İçin Barınma ve Yiyecek Desteği

Kırşehir'de sokak hayvanları için Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından barınak ve yiyecek temin ediliyor.

Kar yağışının etkili olması ile birlikte acil bakıma ve barınmaya ihtiyaç duyan hayvanlar için Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından barınaklar yapılarak hayvanların yaşam alanlarına yerleştirildi.Hayvansever Melek Yıldız'ın rehberliğinde yrıca sokak hayvanları için yiyecek de temin edildi.Olumsuz hava koşulları neeniyle su bulmakta zorlanan hayvanlar için su tankını da devreye sokan Kırşehir Belediyesi, mama desteği de vererek hayvanların açlık ve susuzlukla mücadelesine destek oluyor.      Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde, sokak hayvanlarının en iyi şekilde rehabilite edildiğini ve kış mevsiminde  bakımlarının da yerine getirildiğini belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu “Salı günü başlayan yoğun kar yağışıyla birlikte Çiçekdağı Yolu üzerindeki alana Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından barınak ve yiyecek bırakılarak soğuk günlerde hayvanların olumsuz etkilenmesinin ve can kayıplarının önüne geçildi.Bu arada hayırsever hemşehrimiz Melek Yıldız da ekiplerimiz nezaretinde aç kalan sokak hayvanlarına besin yardımında bulunarak örnek ve sorumlu bir davranış sergiledi. Kendisine tüm personelim ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.        
Kırşehir'de sokak hayvanları için Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından barınak ve yiyecek temin ediliyor.

Kar yağışının etkili olması ile birlikte acil bakıma ve barınmaya ihtiyaç duyan hayvanlar için Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından barınaklar yapılarak hayvanların yaşam alanlarına yerleştirildi.Hayvansever Melek Yıldız'ın rehberliğinde yrıca sokak hayvanları için yiyecek de temin edildi.Olumsuz hava koşulları neeniyle su bulmakta zorlanan hayvanlar için su tankını da devreye sokan Kırşehir Belediyesi, mama desteği de vererek hayvanların açlık ve susuzlukla mücadelesine destek oluyor.

 

 

 Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde, sokak hayvanlarının en iyi şekilde rehabilite edildiğini ve kış mevsiminde  bakımlarının da yerine getirildiğini belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu “Salı günü başlayan yoğun kar yağışıyla birlikte Çiçekdağı Yolu üzerindeki alana Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından barınak ve yiyecek bırakılarak soğuk günlerde hayvanların olumsuz etkilenmesinin ve can kayıplarının önüne geçildi.Bu arada hayırsever hemşehrimiz Melek Yıldız da ekiplerimiz nezaretinde aç kalan sokak hayvanlarına besin yardımında bulunarak örnek ve sorumlu bir davranış sergiledi. Kendisine tüm personelim ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.