Kırşehir'deki O Proje Ödüle Layık Görüldü

YAŞAM 30.03.2022 - 00:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'deki O Proje Ödüle Layık Görüldü

Kırşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan Kır-Köy projesi, İkinci Yüzyıl Proje Ödüllerinde, ''Yerel Yönetim Proje'' ödülüne layık görüldü.

Ankara'da düzenlenen ödül törenine katılan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , '' Kırşehir'de dezavantajlı gruplar için hazırladığımız ve Anadolu'da örnek bir proje olan Kır-Köy projemizle, İkinci Yüzyıl Derneği tarafından düzenlenen İkinci Yüzyıl Proje Ödüllerinde , Yerel Yönetim Proje Ödülüne değer görerek bizleri onurlandıran tüm seçici kurul üyelerimize, şhsım ve tüm Kırşehirli hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum'' ifadelerini kullandı.   KIR-KÖY KAMPÜSÜ PROJESİ Kırşehir Belediyesi'ne ait 110 bin metrekareli katı atık depolama alanı rehbilite edildi.Üzerinde önce Kırköy Kampüsü'ne başlanan projeye bir de mesire ve piknik alanı eklendi.Çok sayıda üretim ve eğitim birimi yanında kafe, köy konağı,bungalov evler, atölyeler, ahırlar bulunan Kırköy kampüsünde dezavantajlı gruplar ve aileleri misafir edilecek.Proje ile dezavantajlı gruplar üretim,satış,spor ve sanat akitiviteleri yapabilecek.     Ayrıca engelli çocuklar başta olmak üzere dezavantajlı gruplar için tarım ve hayvancılıktan el sanatlarına üretime katkı yapacakları atölyeler, aileleriyle kalabilecekleri misafirhaneler, köy kahvesi ve meydanı, ürünlerini satabilecekleri birimler, amfi tiyatro ve birçok spor aktivitesinin yapılacağı alanlar yer alacak.. Köy konağı, köy meydanı, amfi tiyatro, küçük ve büyükbaş hayvan ahırları, tavuk çiftliği, el sanatları gibi atölyelerz, misafirhaneler var.
Kırşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan Kır-Köy projesi, İkinci Yüzyıl Proje Ödüllerinde, ''Yerel Yönetim Proje'' ödülüne layık görüldü.

Ankara'da düzenlenen ödül törenine katılan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , '' Kırşehir'de dezavantajlı gruplar için hazırladığımız ve Anadolu'da örnek bir proje olan Kır-Köy projemizle, İkinci Yüzyıl Derneği tarafından düzenlenen İkinci Yüzyıl Proje Ödüllerinde , Yerel Yönetim Proje Ödülüne değer görerek bizleri onurlandıran tüm seçici kurul üyelerimize, şhsım ve tüm Kırşehirli hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum'' ifadelerini kullandı.

 

KIR-KÖY KAMPÜSÜ PROJESİ

Kırşehir Belediyesi'ne ait 110 bin metrekareli katı atık depolama alanı rehbilite edildi.Üzerinde önce Kırköy Kampüsü'ne başlanan projeye bir de mesire ve piknik alanı eklendi.Çok sayıda üretim ve eğitim birimi yanında kafe, köy konağı,bungalov evler, atölyeler, ahırlar bulunan Kırköy kampüsünde dezavantajlı gruplar ve aileleri misafir edilecek.Proje ile dezavantajlı gruplar üretim,satış,spor ve sanat akitiviteleri yapabilecek.

 

 

Ayrıca engelli çocuklar başta olmak üzere dezavantajlı gruplar için tarım ve hayvancılıktan el sanatlarına üretime katkı yapacakları atölyeler, aileleriyle kalabilecekleri misafirhaneler, köy kahvesi ve meydanı, ürünlerini satabilecekleri birimler, amfi tiyatro ve birçok spor aktivitesinin yapılacağı alanlar yer alacak.. Köy konağı, köy meydanı, amfi tiyatro, küçük ve büyükbaş hayvan ahırları, tavuk çiftliği, el sanatları gibi atölyelerz, misafirhaneler var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.