Kırşehir'deki O Bölgeler Asfaltla Tanıştı

GÜNDEM 26.10.2022 - 11:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'deki O Bölgeler Asfaltla Tanıştı

Kent merkezinde yoğun bir üst yapı çalışması sürdüren Kırşehir Belediyesi, merkeze yakın tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin yürütüldüğü alanlarda kombi aracıyla asfalt serimi gerçekleştiridi.

Kırşehir merkezde vatandaştan gelen yoğun talep üzerine üst yapı çalışması gerçekleştirilmemiş birçok noktada alt ve üst yapı çalışmaları sürdüren Kırşehir Belediyesi, bir taraftan da merkeze yakın konumdaki trım ve hayvancılık faaliyetlerinin yoğun şekilde sürdürüldüğü bölgelerde kombi aracıyla asfalt serimi gerçekleştirdi.     Kırşehir'de tarım ve hayvancılığın gelişmesi için Belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi ; ''Tarımsal kalkınmasını gerçekleştiremeyen toplumların dış ekonomilere bağımlılıktan kurutulamayacakları bilinciyle Kırşehir Belediyesi olarak çiftçilerimizin ve hayvancılıkla geçimini sağlayarak değer yaratan hemşerilerimizin yanındayız.      Tarımsal faaliyetlerde bulunan ve hayvancılıkla uğrasan hemşehrilerimizin, faaliyet yürüttükleri bölgelerde daha iyi ve modern bir yaşam standardına kavuşmaları için Şalgösteren, Cafer Ağa, İğdecik ve Ökse mevkilerinde imar dışı alanlardaki yollarımızın Kombi Asfalt aracımızla sathi kaplamalarını tamamladık.     Şalgösteren, Karıncalı yol ayrımından başlayarak besihanelerin bittiği noktaya kadar 6 metre genişliğinde 2 buçuk km asfalt serimi gerçekleştirdik. Ortaköy yol ayrımından, Petrol yanından başlayarak Cafer Ağa Mahallesine, oradan da Atık Su Arıtmanın önünden Hızırağa yoluna kadar 8 km asfalt serimi yaptık. TOKİ konutlarının bulunduğu yerden başlayarak İğdecik Mahallesine, İğdecik Mahallesinden de Ortaköy-Aksaray yol ayrımına kadar 6 buçuk km Asfalt serimi yaptık. Ökse yolundan, tarımsal faaliyetin olduğu son noktaya kadar 900 metre Asfalt serimini gerçekleştirerek yollarımızı halkımızın hizmetine sunduk.     Söz verdiğimiz ve başlatmış olduğumuz projeleri bir bir hayata geçirirken halkımızın ulaşımını da en iyi şekilde yapabilmesi noktasında ana arterlerimizin asfaltlarını yaptıktan sonra daha önce hiç el değmemiş yollarımızın da sathi asfalt kaplamalarını yapıyoruz.     Tamamen kendi öz kaynaklarımızla ve imkânlarımızla, mevsim normalleri de fırsat verdikçe ilimizde ihtiyaç duyulan tüm sokakların sıcak asfalt ve sert zemin çalışmalarını yapıyoruz; çalışmalarımız önümüzdeki yıl ise daha da yoğunlaşarak devem edecek.Her şey Kırşehir için.”    
Kent merkezinde yoğun bir üst yapı çalışması sürdüren Kırşehir Belediyesi, merkeze yakın tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin yürütüldüğü alanlarda kombi aracıyla asfalt serimi gerçekleştiridi.

Kırşehir merkezde vatandaştan gelen yoğun talep üzerine üst yapı çalışması gerçekleştirilmemiş birçok noktada alt ve üst yapı çalışmaları sürdüren Kırşehir Belediyesi, bir taraftan da merkeze yakın konumdaki trım ve hayvancılık faaliyetlerinin yoğun şekilde sürdürüldüğü bölgelerde kombi aracıyla asfalt serimi gerçekleştirdi.

 

 

Kırşehir'de tarım ve hayvancılığın gelişmesi için Belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi ; ''Tarımsal kalkınmasını gerçekleştiremeyen toplumların dış ekonomilere bağımlılıktan kurutulamayacakları bilinciyle Kırşehir Belediyesi olarak çiftçilerimizin ve hayvancılıkla geçimini sağlayarak değer yaratan hemşerilerimizin yanındayız.

 

 

 Tarımsal faaliyetlerde bulunan ve hayvancılıkla uğrasan hemşehrilerimizin, faaliyet yürüttükleri bölgelerde daha iyi ve modern bir yaşam standardına kavuşmaları için Şalgösteren, Cafer Ağa, İğdecik ve Ökse mevkilerinde imar dışı alanlardaki yollarımızın Kombi Asfalt aracımızla sathi kaplamalarını tamamladık.

 

 

Şalgösteren, Karıncalı yol ayrımından başlayarak besihanelerin bittiği noktaya kadar 6 metre genişliğinde 2 buçuk km asfalt serimi gerçekleştirdik. Ortaköy yol ayrımından, Petrol yanından başlayarak Cafer Ağa Mahallesine, oradan da Atık Su Arıtmanın önünden Hızırağa yoluna kadar 8 km asfalt serimi yaptık. TOKİ konutlarının bulunduğu yerden başlayarak İğdecik Mahallesine, İğdecik Mahallesinden de Ortaköy-Aksaray yol ayrımına kadar 6 buçuk km Asfalt serimi yaptık. Ökse yolundan, tarımsal faaliyetin olduğu son noktaya kadar 900 metre Asfalt serimini gerçekleştirerek yollarımızı halkımızın hizmetine sunduk.

 

 

Söz verdiğimiz ve başlatmış olduğumuz projeleri bir bir hayata geçirirken halkımızın ulaşımını da en iyi şekilde yapabilmesi noktasında ana arterlerimizin asfaltlarını yaptıktan sonra daha önce hiç el değmemiş yollarımızın da sathi asfalt kaplamalarını yapıyoruz.

 

 

Tamamen kendi öz kaynaklarımızla ve imkânlarımızla, mevsim normalleri de fırsat verdikçe ilimizde ihtiyaç duyulan tüm sokakların sıcak asfalt ve sert zemin çalışmalarını yapıyoruz; çalışmalarımız önümüzdeki yıl ise daha da yoğunlaşarak devem edecek.Her şey Kırşehir için.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.