Kırşehir'deki Kaza İle İlgili Süleyman Soylu'dan Açıklama

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2018 - 10:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'deki Kaza İle İlgili Süleyman Soylu'dan Açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırşehir'de meydana gelen ve 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasıyla ilgili "Otobüs hava koşullarına göre hızlı gidiyordu." dedi. Kırşehir'de bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı. Kazayla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Otobüs yasal hız sınırında gitmesine rağmen hava şartlarına göre hızlı" ifadelerini kullandı. KAR VE TİPİ NEDENİYLE YOLDAN ÇIKTI İstanbul-Tunceli seferini yapan Kazım A.'nın kullandığı 62 AR 671 plakalı yolcu otobüsü, Kırşehir-Kırıkkale kara yolu Akpınar ilçesi yakınında yoğun kar ve tipi nedeniyle yoldan çıkarak devrildi. 3 ÖLÜ, 35 YARALI Kazada, biri çocuk 3 kişi yaşamını yitirdi, 35 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kaman ve Akpınar ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan biri daha sonra Kayseri'deki bir hastaneye sevk edildi. EMNİYET KEMERİ VE HIZ Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Sabaha kadar Kırşehir'de 3 vefatın olduğu kazayla tüm birimlerimizle ilgilendik." ifadelerini kullanan Soylu şu şekilde konuştu: 1-Otobüs yasal hız sınırında gitmesine rağmen(95km) yol hava şartlarına göre hızlı. 2-Yolcularımızda emniyet kemeri eksikliği. KAZADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU Kırşehir'de dün gece saatlerinde meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasında yaşamını yitirenlerin isimleri belirlendi. Kazada; İsmail Güneş (40), Ramazan Yegül (19), Lorin Naira Can (3) hayatını kaybetti. 7'si ağır 35 yaralının Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı kazada 1 kişi de Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırşehir'de meydana gelen ve 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasıyla ilgili "Otobüs hava koşullarına göre hızlı gidiyordu." dedi.

Kırşehir'de bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı. Kazayla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Otobüs yasal hız sınırında gitmesine rağmen hava şartlarına göre hızlı" ifadelerini kullandı.

KAR VE TİPİ NEDENİYLE YOLDAN ÇIKTI

İstanbul-Tunceli seferini yapan Kazım A.'nın kullandığı 62 AR 671 plakalı yolcu otobüsü, Kırşehir-Kırıkkale kara yolu Akpınar ilçesi yakınında yoğun kar ve tipi nedeniyle yoldan çıkarak devrildi.

3 ÖLÜ, 35 YARALI

Kazada, biri çocuk 3 kişi yaşamını yitirdi, 35 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kaman ve Akpınar ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan biri daha sonra Kayseri'deki bir hastaneye sevk edildi.

EMNİYET KEMERİ VE HIZ

Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Sabaha kadar Kırşehir'de 3 vefatın olduğu kazayla tüm birimlerimizle ilgilendik." ifadelerini kullanan Soylu şu şekilde konuştu:

1-Otobüs yasal hız sınırında gitmesine rağmen(95km) yol hava şartlarına göre hızlı.

2-Yolcularımızda emniyet kemeri eksikliği.

KAZADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kırşehir'de dün gece saatlerinde meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasında yaşamını yitirenlerin isimleri belirlendi.

Kazada; İsmail Güneş (40), Ramazan Yegül (19), Lorin Naira Can (3) hayatını kaybetti. 7'si ağır 35 yaralının Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı kazada 1 kişi de Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.